AK SEYHAN FUTBOLDA DA ŞAMPİYON

AK SEYHAN FUTBOLDA DA ŞAMPİYON
AK Parti Adana İl Gençlik Kolları AR-GE başkanlığının düzenlemiş olduğu Futbol Turnuvası sona erdi. Final maçını Türkiye Futbol Federasyonu Hakemlerinden...


AK Parti Adana İl Gençlik Kolları AR-GE başkanlığının düzenlemiş olduğu Futbol Turnuvası sona erdi. Final maçını Türkiye Futbol Federasyonu Hakemlerinden Uğur YANARATEŞ'in yönettiği karşılaşma tam bir centilmenlik havasında geçti. Haftalarca kıran kırana bir mücadele ile geçen turnuvanın finalinde AK Parti Seyhan İlçe Gençlik Kolları, Karaisalı Gençlik Kollarını yenerek şampiyon oldu.

Maç sonrası düzenlenen kupa törenine AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım PAMUK, Adana Milletvekili M. Şükrü ERDİNÇ, Gaziantep milletvekili Şamil TAYYAR ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanvekili Amasya Milletvekili Prof. Dr. Naci BOSTANCI da katıldı.

Maç sonrasında bir değerlendirme konuşması yapan AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım PAMUK: "Seyhan İlçe Teşkilatımız tüm kademeleri ile Adana'daki sıkletinin bilincinde ve sorumluluğunun farkındadır. Siyasi çalışmalarımızı bu anlayışla devam ettiriyoruz. Ancak teşkilatlarımızın da kendi aralarında kaynaşmaya ihtiyacı vardır. Bu ihtiyacı görerek bu turnuvayı düzenleyen İl Gençlik Kolları AR-GE Başkanlığımıza teşekkür ediyorum. Muhabbetle başlayan ve centilmenlikle sona eren bu turnuva amacına ulaşmış ve teşkilatlarımıza hareketlilik kazandırmıştır." dedi.

Seyhan İlçe Gençlik Kollarını da tebrik eden PAMUK: " Siyasi çalışmalarının yanında bu turnuvada da yüksek efor harcayarak teşkilatımızın başarılarına bir yenisini daha ekleyen Seyhan İlçe Gençlik Kollarımızı kutluyorum. Teşkilatımızın tüm kademeleri ile beraber çok daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum." dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.