'AK Parti'ye casus gönderdim'

'AK Parti'ye casus gönderdim'
Partisinin İzmit ilçe binasında basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş. ilginç bir itirafta bulundu. Güneş, AK...



Partisinin İzmit ilçe binasında basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş. ilginç bir itirafta bulundu.

 

Güneş, AK Parti Genel Merkez binasına bir gazeteci dostunu casus olarak gönderdiğini, bina içindeki bütün işleyişi, çalışmaları ve nasıl politika ürettikleri konusunda her şeyi öğrendiğini söyledi. Güneş, "İktidar partisi AKP'nin nasıl siyaset yaptığını, üretim merkezinde neler yaptıklarını öğrenmem gerekiyordu. Bunu nasıl yapacağım konusunda bir gazeteci dostumu gönderdim. Bana, içeride nasıl çalıştıklarını hepsini bir bir anlattı. AKP ile artık aynı paralelde siyaset yapacağız" dedi.

Parti için 1 TL projesi


Partinin ekonomik gücünü yükseltmek için gelir getirici faaliyetlerin yapılması gerektiğini kaydeden Güneş, bunun için "1 TL" projesini hayata geçireceklerini belirtti. Pazartesi günü MYK toplantısında karar alıp yürürlüğe koyacaklarını söyleyen Güneş, "Genel Başkanımız aylık 35 TL, MYK üyeleri ve milletvekilleri aylık 25 ve üyeler ise 1 TL aidat verecekler. Bu aidatların tamamı bankada bloke edilecek ve ben Ankara'da her ayın sonunda bu parayı ilgili ilçe ve il örgütlerine anında transfer edeceğim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.