Ak Partili hanımlar her yeri ziyaret edip, miting daveti yaptılar?

Ak Partili hanımlar her yeri ziyaret edip, miting daveti yaptılar?
AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse ve yönetim kurulu üyeleri, İş Yerleri, Kermesler ve Ev Ziyaretleri ile Adanalıları Cumartesi (Bugün)...


AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse ve yönetim kurulu üyeleri, İş Yerleri, Kermesler ve Ev Ziyaretleri ile Adanalıları Cumartesi (Bugün) günü yapılacak olan AK Parti mitingine davet ediyorlar.

Bugün Adana?ya gelecek olan, Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan?ın yapacağı miting öncesi Ak Partili hanımlar her yeri ziyaret edip, miting daveti yaptılar.

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse; ?Türkiye?de ki istikrar ortamının devam etmesi gerekiyor. AK Parti hükümetinin 8,5 yıldır yaptığı çok açık bir şekilde ortada. Onun için biz de yazın sıcağına bile aldırış etmeden koşturuyoruz ve elimizden geldiğince partimize katkı sağlıyoruz.? dedi.

12 Haziran seçimlerinin önemine değinip, AK Parti icraatlarını anlatan ve 4 Haziran miting daveti yapan AK Partili hanımlar oldukça çaba harcadıklarını ve tarihi bir miting öncesi çok çalıştıklarını belirterek, bu gayretlerinin karşılığını 12 Haziran günü alacaklarına inandıklarını vurguladılar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.