AK Parti’den şampiyon ilçeye teşekkür

AK Parti’den şampiyon ilçeye teşekkür
 AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, her seçim olduğu gibi 1 Kasım seçiminde de AK Parti'ye destek olan Adıyaman halkına ve şampiyon olan Sincik...

 

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, her seçim olduğu gibi 1 Kasım seçiminde de AK Parti'ye destek olan Adıyaman halkına ve şampiyon olan Sincik ilçesine teşekkür etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, her türlü zorluğa, engellemelere ve saldırılara rağmen milletin iradesinin 1 Kasım seçiminde sandıktan üstün çıktığını dile getirdi. AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman halkının her zaman olduğu gibi bu seçimde de AK Parti’ye verdiği destekle görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini söyledi.

Milletin partisi olan AK Parti'nin ülke geneli oyunu ve milletvekili sayısını yükseltmesinden son derece mutluluk duyduğunu belirten Aydın, Adıyaman’dan 5. milletvekilini kıl payı kaçırdıklarını, 5 milletvekiliyle meclise gidilseydi; AK Parti'nin zaferiyle birlikte Adıyaman olarak çifte mutluluk yaşayacaklarını dile getirdi. Aydın, “Dördüncü genel seçimi tamamladık ve Sincik ilçemiz yüzde 96’lık oy oranıyla ülke geneli yine şampiyonluğu elde etti. Yeni bir rekorla yeni bir tarih yazdı. AK Parti’nin ülke geneli elde etmiş olduğu başarı bizleri sevince boğarken, Sincik ilçemizin yeniden şampiyon olması bizlere çifte mutluluk yaşatmıştır. Sincik halkı ülkesine, milletine ve vatanına sevdalı ve kendisine hizmetkar olanlarla beraberdir. Sincik istikametini hiç bozmadı. Sincik halkı huzurun, güvenin eseri olan insanlar. Sırtımızı yaslayabileceğimiz dağ kadar kuvvetli olan, güçlü olan bir ilçemiz, güzel insanlarımızın yaşadığı bir ilçe ben bütün Sinciklileri yürekten alkışlıyorum, tebrik ediyorum. Rabbim o güzel insanların dualarını üzerimizden eksik etmesin. Onlara karşı da bizleri mahcup etmesin. Bu vesileyle tekrar Sincik halkına, teşkilatımıza, belediyemize, il genel meclis üyelerimize, belediye meclis üyelerimize, muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” şeklinde konuştu. 

AHMET ARSLANTAŞ

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.