AK Partiden Hurriyet trenine ziyaret...

AK Partiden Hurriyet trenine ziyaret...
Hürriyet Gazetesi ve TCDD'nin işbirliğiyle Ankara'dan yola çıkan 'Hürriyet Hakkımızdır Treni' Ak Parti Adana Teşkilatı tarafından ziyaret edildi.Adana'ya...




Hürriyet Gazetesi ve TCDD'nin işbirliğiyle Ankara'dan yola çıkan 'Hürriyet Hakkımızdır Treni' Ak Parti Adana Teşkilatı tarafından ziyaret edildi.

Adana'ya gelen ?Hürriyet Treni?, Ak Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude, Ak Parti Adana Milletvekili adayları Fatma Güldemet Sarı, Neslihan İpek Kobaner, Ak Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, İl Kadın Kolları yöneticileri tarafından ziyaret edildi.

Ak Parti heyeti, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Herkes İçin Futbol standında çocuklarla birlikte kaleye top çektiler ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) yetkilileri tarafından gerçekleştirilen 'Çocuklarla haklar atölyesi' çalışması hakkında bilgi alıp, öğrencilerin çocuk haklarıyla ilgili, resimler yapmalarını izlediler.

Daha sonra, Doğal Afet Sigortaları Kurumu'nun (DASK) Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü işbirliğiyle düzenlenen deprem simülasyon vagonuna binerek, depremle ilgili eğitime katılan Kebude, Sarı, Kobaner ve Karaköse?ye depremden korunma yöntemleri ve zorunlu deprem sigortası konusunda bilgi verilen simülasyon vagonunda, 7.4 büyüklüğündeki Kocaeli depremi de yaşatılarak, deprem anında neler yapmaları gerektiği anlatıldı.

Kadın sorunlarına dikkat çekmek için hazırlanan, ünlü erkeklerin yer aldığı ve Hürriyet 2011 yeni yıl ekinde yayınlanan fotoğraflardan oluşan 'Zordur Kadın Olmak' sergisini gezen Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kebude ve beraberinde ki heyet, ardından Hürriyet yazarları Yalçın Bayer ve Emel Armutçu?nun bulunduğu vagona geçerek, Adana siyaseti ve kadın adaylar hakkında görüşlerini açıkladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.