AK Parti ve MHP'de koalisyon görüşmelerinde isimler belli oldu

AK Parti ve MHP'de koalisyon görüşmelerinde isimler belli oldu
 AK Parti ve MHP'de koalisyon görüşmelerinde bulunacak isimler belli oldu. AK Parti'den görüşmeye Faruk Çelik, Mahir Ünal, Haluk İpek, Lütfi Elvan...

 

AK Parti ve MHP'de koalisyon görüşmelerinde bulunacak isimler belli oldu. AK Parti'den görüşmeye Faruk Çelik, Mahir Ünal, Haluk İpek, Lütfi Elvan ile Ertan Aydın, MHP'den ise Oktay Vural, Semih Yalçın, İsmet Büyükataman, Kenan Tanrıkulu ile Mustafa Kalaycı katılacak.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, koalisyon turları kapsamında ikinci olarak bugün saat 13.00'te MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşecek. MHP Genel Merkezi'nde gerçekleşecek görüşmeye, AK Parti'den Faruk Çelik, Mahir Ünal, Haluk İpek, Lütfi Elvan ile Ertan Aydın katılacak.  

MHP'DE AK PARTİ HEYETİ BELLİ OLDU 

MHP'de AK Parti ile koalisyon görüşmelerinde yer alacak isimler belli oldu. Başbakan Ahmet Davutoğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli görüşmesine 5 kişilik MHP heyeti de katılacak.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, koalisyon turları kapsamında ikinci olarak bugün saat 13.00'te MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşecek. MHP Genel Merkezi'nde gerçekleşecek görüşmeye, MHP'den Oktay Vural, Semih Yalçın, İsmet Büyükataman, Kenan Tanrıkulu ile Mustafa Kalaycı katılacak.  

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.