AK Parti Milletvekili Gürkan?ın Ramazan Bayramı mesajı

AK Parti Milletvekili Gürkan?ın Ramazan Bayramı mesajı
 AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Ramazan Bayramı sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.?Milletçe Ramazan Bayramına erişmenin sevincini yaşıyoruzADANA...


 

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Ramazan Bayramı sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

?Milletçe Ramazan Bayramına erişmenin sevincini yaşıyoruz

ADANA ? AK Parti Adana Milletvekili Av.Fatoş Gürkan, Ramazan ayı boyunca iftar sofralarında gerçekleştirilen sıcak buluşmalar sayesinde sabır, şükür ve bereket dolu günler yaşadıklarını belirterek, ? Ardından da bu güzelliğin doruk noktası olan Ramazan Bayramı'na erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz? dedi.

Ramazan Bayramı sebebiyle bir kutlama mesajı yayınlayan Gürkan,

doya doya yaşanılan bu manevi iklimden sonra bayramın güzelliklerine ulaştıklarını ifade ederek şunları kaydetti:

?Bu bayram ki şefkat ve merhamet duyguları deryalarla ölçülemez. Sevgi ve hoşgörü güzellikleriyle birbirimizi kucaklayalım. Böylece fakir öksüz yetişkin ve ihtiyaçlıların yaralarına merhem olunur.Yaşlı ve hastalarımızın gönülleri alınarak toplumumuz içerisindeki sevgi bağlarının güçlenmesi sağlanır. Toplum olarak sevgi saygı huzur ve yardımlaşma yanında birlik ve beraberliğe çok fazla ihtiyacımız var.

Ramazan Bayramının,  karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü içerisinde, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının geliştirilmesine, her türlü kırgınlıkların ve dargınlıkların sona erdirilmesine,tüm insanlığın özlediği  barışa,huzura ve kardeşliğe  vesile olması temennisiyle tüm vatandaşlarımızın  bayramını kutluyor saygılar sunuyorum" dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.