Ahmet Taşgetiren'den bomba iddia

Ahmet Taşgetiren'den bomba iddia
BUGÜN Gazetesi'nin Türkiye'yi sarsan "Turgut Özal'ı zehirlemişler" haberi BUGÜN TV'de Perde Arkası programında masaya yatırıldı.BUGÜN GAZETESİ Genel...


BUGÜN Gazetesi'nin Türkiye'yi sarsan "Turgut Özal'ı zehirlemişler" haberi BUGÜN TV'de Perde Arkası programında masaya yatırıldı.



BUGÜN GAZETESİ
Genel Yayın Yönetmeni Erhan Başyurt'un moderatörlüğündeki Perde Arkası programında Ahmet Taşgetiren ve Gülay Göktürk Türkiye gündemine bomba gibi düşen Özal'ı zehirlemişler haberinin yankılarını irdeledi.

Ahmet Taşgetiren Özal'ın ileri görüşlü siyasetiyle bugün Türkiye'nin başına örülen Kürt sorunu meselesinin bu boyuta hiç gelmeden çözülebilecekken Turgut Özal'ın ani ölümüyle o politikaların akim kaldığı ifade etti.

Taşgetiren, merhum Turgut Özal'ın o dönemde Orta Asya'daki Türki Cumhuriyetlerle iyi ilişkiler kurduğunun altını çizdi.

Dünyanın önde gelen istihbarat servislerinin uyguladığı belirli suikast şekilleri olduğunu söyleyen Taşgetiren Özal'ın zehirlenerek ölmesinin de daha çok Rus gizli servisinin işine benzediğini belirtti.

Gazeteci Taşgetiren Ukrayna muhalefet lideri Viktor Yuşçenko'nun yüzünü tanınmaz hale getiren zehirin adresinin Rus gizli servisi olduğuna dair kanıtları da örnek gösterdi.

Rusya Devlet Başkanı Putin'e muhalefet olarak tanınan Ukrayna muhalefet lideri Viktor Yuşçenko'nun "Dioxin ile zehirlendiğinin kesinlik kazandığı" açıklanmıştı. Yuşçenkonun yüzü bu olaydan sonra oldukça tahrip olmuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.