Ahmet Çomuoglu Ak Parti Seyhan meclis üyeliği aday adaylılığına talip oldu?.

Ahmet Çomuoglu Ak Parti  Seyhan meclis üyeliği aday adaylılığına talip oldu?.
Ak parti  Adana Seyhan meclis uyeligine aday adayı olan Ahmet Çomuoglu basvurusunu yaptı ve ekledi...AK PARTİ İLE ADANA MAKUS TALİHİNİ KIRACAKAk parti...


Ak parti  Adana Seyhan meclis uyeligine aday adayı olan Ahmet Çomuoglu basvurusunu yaptı ve ekledi...

AK PARTİ İLE ADANA MAKUS TALİHİNİ KIRACAK

Ak parti Adana Seyhan ilçesinden meclis uyeligi için basvurusunu yapan Ahmat Çomuoglu?ozel sektor ve bankacılık sektorundeki deneyimlerimle Adana için Seyhan için hizmete talip oldugunu ? açıkladı.

Adana ve Seyhan ın iktidar nimetlerinden daha iyi faydalanması gerektigini vurgulayan Çomuoglu ? Ak parti nin 12 yıl suren iktidarı boyunca memlekete onemli hizmetler yaptıgını bu gelismelerin Adana ve Seyhan ilçesine daha fazla yansıması gerektigine dikkat cekerek 45 yıllık yasamım boyunca ozellıkle 25 yılı askın suren bilgim birikimim ve deneyimimle Adana mıza Seyhan ilcemizi sahlandıracak onemli projelerimle Seyhan ilcesinden meclis uyeligine hizmet için aday adayı oldum ?dedi.

Adana Seyhan Ak parti ilce baskanı Kasım Pamuka basvuru dilekcesini veren Çomuoglu temennisinin daha iyi daha guzel bir Adana oldugunu ifade ederek artık Seyhan ilçemizin her hizmetin daha iyisine layık oldugunu bunuda Ak parti Seyhan ilce teskilatımızla el ele gonul gonule vererek yapacaklarını dile getirdi.Baskan Pamuk ta hayırlı olsun temennileriyle Ahmet Çomuoglu na basarılar diledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.