Adıgüzel: "İktidarın pasifliği terörü büyüttü"

Adıgüzel: "İktidarın pasifliği terörü büyüttü"
Millet Partisi Mersin Milletvekili Adayı Fikret Adıgüzel: "İktidarın pasifliği terörü büyüttü"Millet Partisi'nden Mersin 1.sıra Milletvekili Adayı olan...


Millet Partisi Mersin Milletvekili Adayı Fikret Adıgüzel: "İktidarın pasifliği terörü büyüttü"



Millet Partisi'nden Mersin 1.sıra Milletvekili Adayı olan Fikret Adıgüzel, dünyanın en stratejik bölgesinde bulunan Türkiye'nin dostundan çok düşmanının olduğunu vurguladı.


Yurtdışı odaklı düşmanların, Türkiye içinden buldukları desteklerle ülkenin temel taşlarıyla oynadığına dikkat çeken Adıgüzel, "Milletimizin başına gök kubbe düştü, düşecek" diyerek, uyarılarda bulundu.


Adıgüzel Gazetemizi ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, yıllardan bu yana Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Emniyet güçlerinin canlarına pahasına terörle mücadele ettiğini, ancak iktidarın pasif ve zaman zaman açılımlara ortak olan tavrı nedeniyle terörün kendine genişleme sahası olduğunu dile getirdi.


PKK'yı, 'ABD, AB ve İsrail eşgüdümlü cinayet şebekesi' olarak yorumlayan Fikret Adıgüzel, Güneydoğu ve Mersin'de harekete geçildiğini, kardeş olan insanların ayrılmaya çalışıldığını ifade etti.


Ekonominin nefessiz kaldığını, görüntülü ve yazılı basının susturulduğunu, işsizliğin tavan yaptığını hatırlatan Adıgüzel, 'Türkiye kuşatılırken aday olmanın" önemini anlattı.


İşçinin, köylünün, memurun ve emeklinin perişan olduğu, özelleştirme adı altında arsa, arazi, bina, fabrika, tesis ve bankaların yüzde 60'ının yabancılara satıldığı, hazinenin üç parti tarafından talan edildiği, Türk Milleti'nin ve Türkiye'nin geleceğinin tehlikede olduğu bir süreçte hiçbir vatan gönüllüsünün 'banane' diyemeyeceğinin altını çizen Adıgüzel, "Ben bu vatanın çocuğuyum. Ailem, çocuklarım, akbaralarım, komşularım ve ülkemin tüm insanları beni çok ilgilendiriyor.


Bu nedenle tüm bu kötülüklere 'hayır' diyen ve iyi işler yapacağını bildiğim Bilge Lider Aykut Edibali'nin Genel Başkanlığı'nı yaptığını Millet Partisi'nden Mersin adayı oldum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.