Adanaspor'dan Yeni Sezon Açıklaması

Adanaspor'dan Yeni Sezon Açıklaması
PTT 1'inci Lig'de son maçta Manisaspor'a 2-1 mağlup olarak play off hedefini gerçekleştiremeyen Adanaspor'da yeni sezonda daha genç ve başarılı bir kadro...


PTT 1'inci Lig'de son maçta Manisaspor'a 2-1 mağlup olarak play off hedefini gerçekleştiremeyen Adanaspor'da yeni sezonda daha genç ve başarılı bir kadro oluşturulacağı açıklandı.

Turuncu beyazlı kulüpten, yönetim kurulu adına yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"Bundan 7 yıl önce sahipsiz kalan Adanaspor'u şehrin ileri gelenlerinin talepleri ve Adana'ya borcumuzun ifası, Adana'ya ve Adanalı'ya hizmet niyetiyle devraldık. 2003-2004 ve 2004-2005 sezonlarında peş peşe bir alt lige düşen, 2005-2006 sezonunda müsabakalara çıkamayan ve neticede tasfiyesi gündemde olan Adanaspor, dönemimizde ilk 2 sezon bir üst lige çıkmıştır. 2008-2009 sezonundan bu yana PTT 1'inci Lig'de yarışan Adanaspor, yükseldiği bu ligde 1 sezon hariç hep Süper Lig'e çıkma mücadelesi vermiş ancak muaffak olamamıştır. Somut verilerin gösterdiği üzere, neredeyse tasfiye edilecek kulüp dönemimiz de hızla üst liglere yükselmiş, yükseldiği her ligde kalma değil bir üste çıkma mücadelesi vermiştir. 5 sezondur Süper Lig'e çok yaklaşma, ancak çıkamama durumunda kalmamız herkesten çok, başta başkan Bayram Akgül olmak üzere yönetimimizi üzmektedir. Ancak, üzüntü bizde yılgınlık değil motivasyon yaratmaktadır. Bugün itibariyle 2013-2014 sezonu için daha genç bir kadro ile daha başarılı bir Adanaspor yaratma kararlılığımız en üst seviyededir. Tüm taraftarımıza sağladıkları gönülden destek için minnettarız. Bir kaç art niyetli kişinin yönlendirmesi ile tribünlerde istenmeyen davranışlar sergilenmiş, kulübümüz her manada zarara uğratılmışsa da sağ duyulu, gerçek Adanasporluların bu tarz kişilere prim vermeden desteğini devam ettireceğinden şüphemiz yoktur."

"KULÜBÜ DEVREDEBİLİRİZ"

Yönetim kurulunun açıklamasında daha sonra şu görüşlere yer verdi:

"Bizim tek amacımız olan Adana'ya ve Adanaspor'a hizmet konusunda bizden daha başarılı olacağına inandığımız birileri varsa sadece kulübü derhal devretmekle kalmaz, tüm gücümüzle onlara destek olmaya da devam ederiz. Her başarılarını ilk biz alkışlarız.

Buradan Şevki Adalı da dahil olmak üzere herkesle her konuyu bizzat aracı kullanmadan görüşmeye hazır olduğumuzu bildiriyoruz. Yeter ki onların Adanaspor'u en az bizler kadar sevdiklerine ve bizler kadar başarısını isteyeceklerine inanalım. İşte o zaman Adanaspor'a zarar verecek dolaylı çabalara, spekülasyonlara gerek olmadan, Adanaspor'a yakışan iyi niyetle kulüp için yapılacak devir dahil her adımı atmaya hazır olduğumuzun bilinmesini ister


(DHA - Akif ÖZDEMİR), Bugün

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.