Adanaspor'da İkinci Yarı Hazırlıkları Başladı

Adanaspor'da İkinci Yarı Hazırlıkları Başladı
PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un Teknik Direktörü Levent Eriş, transfer konusunda arayışlarının sürdüğünü söyledi.Eriş, yılbaşı izninin ardından...

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un Teknik Direktörü Levent Eriş, transfer konusunda arayışlarının sürdüğünü söyledi.

Eriş, yılbaşı izninin ardından çalışmalara başladıklarını belirterek, transfer konusunda arayışlarının sürdüğünü de dile getirdi. Levent Eriş, bünyelerinde uyum sorunu yaşamayacak oyuncuları takıma kazandıracaklarını vurgulayarak, "Orduspor karşılaşması ile başlayacak olan ikinci yarıda telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Amacımız bir an önce alacağımız puanlarla sıralamada yukarılara tırmanmaktır. İnşallah başarılı oluruz?? dedi.

İkinci yarı hazırlıkları için Osman Yereşen Tesisleri'nde toplanan turuncu-beyazlı takım Orduspor maçının çalışmalarına başladı. Sabah ve akşam olmak üzere çift antrenman yapan Adanaspor'da, sakatlıkları bulunan Merthan ve Samican?ın durumlarının iyiye gittiği belirtildi. Takımdan ayrı düz koşu yapan her iki oyuncunun önümüzdeki günlerde takıma katılacağı da bildirildi.

Adanaspor'dan, PTT 1. Lig karmasına davet edilen Talha Mayhoş, Fethiyespor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak maçlar için Antalya?ya gidecek. Talha, Pazartesi günü yeniden Adana?ya dönecek ve takıma katılacak.

Lige verilen bir haftalık aranın sona ermesi ile birlikte Adanaspor ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Orduspor ile karşı karşıya gelecek. 11 Ocak 2014 Cumartesi günü saat 19:00?da Orduspor ile puan savaşı verecek olan turuncu-beyazlı takım, Pazar günü Adana?ya dönecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.