Adanaspor'da hazırlıklar sürüyor?

Adanaspor'da hazırlıklar sürüyor?
Süper Lige çıkmak için Finalde Kasımpaşa ile mücadele edecek olan Adanaspor'da hazırlıklar sürüyor.Öğleden sonra Ankaragücü Tesislerinde çalışan...



Süper Lige çıkmak için Finalde Kasımpaşa ile mücadele edecek olan Adanaspor'da hazırlıklar sürüyor.Öğleden sonra Ankaragücü Tesislerinde çalışan Turuncu Beyazlı takımda moraller yerinde.Sakatlığı devam eden Burak Çalık'ın durumu belirsizliğini koruyor.Ayrıca ağrıları bulunan Kibong ve İzzet'de takımdan ayrı düz koşu yaptılar.

Taraftar bu kez Ankara'da...

Adanaspor Taraftarı takım nerede olursa olsun desteğini esirgemiyor.Trabzon'un ardından Ankara'da yapılan antrenmanın sonuna yetişen taraftarlar otobüsü durdurarak kaptan İzzet'e çiçek verdiler.Meşale yakan Turuncu Beyazlı taraftarlar Türkiye'nin neresi olursa olsun desteği her zaman vereceklerini söylediler.

Adana,Ankara'ya akacak...

Bu arada sabah saatlerinde 5 Ocak stadının önünde başlayan deplasman kayıtlarına yoğun ilgi olduğu belirtildi.Maça gelmek isteyen taraftarlar Cumartesi Akşam 21:00'a kadar kayıt yaptırabilecekler.

Tecrübe konuşacak..

Takımın iki tecrübeli oyuncusu Adnan ve Tuna bir sezonun emeğini Ankara'da almak istediklerini söyledi.Şampiyonluk kupasını Adana'ya getirmek istediklerini söyleyen başarılı oyuncular''Zorlu maçların ardından Finale adımızı yazdırdık.Adanaspor Taraftarının 5 Ocak Stadında oluşturduğu ambiyansı burada da yaşatacaklarına eminim.İnşallah maç sonunda coşkuyu beraberce yaşarız.Süper Lig ve Kupa Adanaspor'un olacaktır''şeklinde konuştular.

Adanapost Spor Servisi - Efe Efeoğlu - Orhan Baha

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.