Adanaspor Teknik Direktörü İpekoğlu:  

Adanaspor Teknik Direktörü İpekoğlu:   
  "Taraftarlarımızın desteğiyle Kayseri Erciyesspor maçında üç puana ulaşacağımızı düşünüyorum"  ADANA (AA) - PTT 1. Lig'in...

 

 

"Taraftarlarımızın desteğiyle Kayseri Erciyesspor maçında üç puana ulaşacağımızı düşünüyorum"

 

 

ADANA (AA) - PTT 1. Lig'in lideri Adanaspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, sıkıntılı bir hafta içinde olduklarını, taraftarın desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduklarını söyledi. 

 

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, 24. haftada Kayseri Erciyesspor ile yapacakları maçı değerlendiren İpekoğlu, "Kalan 11 maç hiç kolay geçmeyecek.Tüm takımların ligde bir iddiası var. Kayseri Erciyesspor da bu takımlardan bir tanesi. İyi bir kadroları var. Son oynadıkları karşılaşmada iyi görüntü verdiler. Bizim adımıza her maç olduğu gibi bu maç da çetin geçecek. Sakatlıklarımız ve cezalılarımız mevcut" ifadelerini kullandı.

 

Taraftar desteğinin takım için önemine değinen İpekoğlu, "Açıkçası sıkıntılı bir haftadayız ancak bizim alıştığımız bir oyun sistemimiz var. Hangi futbolcumuz oynarsa oynasın elinden geleni yapacağını biliyorum. Bu sebeple taraftarlarımızın desteğine bu hafta daha çok ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın desteğiyle Kayseri Erciyesspor maçında üç puana ulaşacağımızı düşünüyorum" şeklinde görüş belirtti.

 

Öte yandan Adanaspor, hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.