Adanaspor Teknik Direktörü İpekoğlu:

Adanaspor Teknik Direktörü İpekoğlu:
  "Çıkışımızı Elazığspor karşısında da sürdürmek istiyoruz"ADANA (AA) - PTT 1.Lig ekiplerinden Adanaspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu,...

 

 

"Çıkışımızı Elazığspor karşısında da sürdürmek istiyoruz"

ADANA (AA) - PTT 1.Lig ekiplerinden Adanaspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, ligdeki çıkışlarını Vartaş Elazığspor'u yenerek sürdürmek istediklerini belirtti.

 

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, ligin Adanaspor, rakip takımın tesislerinde yaptığı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı.

 

Bu arada antrenmanın ardından Adanasporlu bir grup taraftar, takım kaptanı Merthan Açıl ve Teknik Direktör Engin İpekoğlu'na çiçek vererek başarı dileğinde bulundu.

 

Açıklamada görüşlerine yer verilen İpekoğlu, rakip takım karşısında iyi bir sonuç alarak ligi tamamlamak istediklerini belirtti.

 

İpekoğlu, "Hafta başından bu yana takım olarak iyi hazırlandık. İyi bir serimiz var. Takımımızda moraller yüksek. Ancak bu rehavet havası yaratmıyor. Futbolcularıma güveniyorum. Çıkışımızı Elazığspor karşısında da sürdürmek istiyoruz. Bu bağlamda çalışmalarımızı yaptık. Umarım sahadan iyi bir sonuç alıp Adana'ya döneriz" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.