Adanaspor Taraftarından İlginç Davetiye

Adanaspor Taraftarından İlginç Davetiye
Spor Toto Süper Lig'e çıkacak son takımın belli olacağı Bank Asya 1. Lig play-off finali öncesi Adanaspor taraftarları ilginç bir davetiye hazırladı.Ankara...


Spor Toto Süper Lig'e çıkacak son takımın belli olacağı Bank Asya 1. Lig play-off finali öncesi Adanaspor taraftarları ilginç bir davetiye hazırladı.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda bu akşam saat 19.00'da başlayacak final karşılaşması öncesi Adanaspor taraftarları bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden hazırladıkları davetiyede, "Biz şampiyonluğa gidiyoruz küme sizin olsun, Biz Süper Lig yolcusuyuz, Bank Asya sizin olsun. Biz Ankara'ya geliyoruz, haberiniz olsun. Tüm sporseverleri düğünümüze bekliyoruz. Gelin tarafı H. Hilmi Öksüz, Metin Diyadin. Damat tarafı Bayram Akgül, Levent Eriş. Düğün: Ankara 19 Mayıs Stadyumu. Saat 19.00-20.45. Ulaşım: Ücretsiz ve sınırsız araçlar 27 Mayıs Pazar günü saat 08.00'de İstasyon Meydanı'ndan kalkacaktır." yazarak Adanaspor taraftarını Kasımpaşa maçına davet ettiler.

Bu akşam saat 19.00'da Fırat Aydınus'un yöneteceği maçın yardımcılıklarını, Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yaparken, Volkan Bayarslan da dördüncü hakem olacak.

Spor Toto Süper Lig'e çıkacak son takımın belli olacağı Bank Asya 1.Lig play-off final maçına Adana'dan çok sayıda otobüs kaldırıldı.


Adanapost Spor Servisi - Efe Efeoğlu - Orhan Baha

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.