Adanaspor prestij için oynayacak

Adanaspor prestij için oynayacak
C Grubunda namağlup lider durumda bulunan Adanaspor son karşılaşmasını sıralamada son sırada yer alan Çankırı Demirspor ile Pazar günü deplasmanda prestij...

C Grubunda namağlup lider durumda bulunan Adanaspor son karşılaşmasını sıralamada son sırada yer alan Çankırı Demirspor ile Pazar günü deplasmanda prestij için oynayacak.

Bu sezon oynadığı tüm karşılaşmaları kazanarak ligin tek namağlup takımı olma unvanını taşıyan turuncu-beyazlılar belirlediği şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Ligde her geçen hafta daha iyi basketbol oynayarak gerçek güçlerini ortaya koyduklarını belirten Adanaspor Kulübü Başkanı Tevriz Dura, ?Adana?nın erkek basketbolundaki tek temsilcisi olma nedeniyle önemli bir misyon üstlenmiş durumdayız. Önceki yıllarda ulaşamadığımız 2.Lig hedefimize bu sezon ulaşabilmek için çok arzuluyuz. Sezon başında belirlediğimiz şampiyonluk hedefine adım adım ilerliyoruz. Teknik kadromuz ve kaliteli isimlerden kurulu oyuncu topluluğumuz üstlendikleri sorumluluğun bilincindeler. Deplasmanda oynayacağımız son maçı da kazanarak gruplardaki maçlarımızı tamamlayıp eşlemlerdeki maçımıza odaklanmak istiyoruz. Yeni sezonda Adana?yı 2.Lig?de temsil etmek istiyoruz? diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.