Adanaspor Kulübü'nde yeni yönetim görev bölümü yaptı

Adanaspor Kulübü'nde yeni yönetim görev bölümü yaptı
 Bayram Akgül başkanlığındaki yönetimde, Hamza Akgül, Osman Çangal ve Zeki Kıvanç başkan yardımcılığına getirildi ADANA (AA) - Adanaspor...

 

Bayram Akgül başkanlığındaki yönetimde, Hamza Akgül, Osman Çangal ve Zeki Kıvanç başkan yardımcılığına getirildi

 

ADANA (AA) - Adanaspor Kulübü'nde Bayram Akgül başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulu görev bölümü yaptı.

 

Kulüpten yapılan açıklamaya göre 26 kişinin yer aldığı kurulda, Hamza Akgül, Osman Çangal ve Zeki Kıvanç başkan yardımcılığı görevine getirildi.

 

Bülent Üzel (Basın Sözcüsü), Erkin Doygun (Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Yaşar Mutlu (Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Volkan Sönmez (Sponsorluk ve Reklam Sorumlusu), Serkan Duran (Kulüp İstanbul Sorumlusu), Tuncay Sakçılar, Mehmet Çalık ve Haluk Oğuz (Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri)  ile Dr. Ercan Atalay'a (Sağlıktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi) yönetimde çeşitli görevler verildi.

 

 

 

- Roni takımla çalıştı

 

 

 

Bu arada Şanlıurfaspor maçı öncesi son antrenmanda Brezilyalı forvet oyuncusu Ronieli Gomes Dos Santos (Roni) takımla çalıştı.

 

Hafif sakatlık geçiren Gueye tedbir amacıyla çalışmayı yarıda bırakırken, futbolcunun maç saatine kadar hazır olmasının beklendiği kaydedildi.

 

Yaptığı açıklamada, Adana'da çok iyi karşılandığını belirten Brezilyalı forvet Roni, çabuk alıştığını, takımda sıcak bir aile ortamı bulunduğunu ifade etti. Brezilya'dan da tanıdığı Renan ve  Didi ile aynı takımda yer almasının avantaj olduğunu vurgulayan Roni, kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini belirtti.

 

Yarın deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak Adanaspor, hazırlıklarını tamamlayarak otobüsle Şanlıurfa'ya hareket etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.