Adanaspor basketbol takımı, gelecek sezondan umutlu

Adanaspor basketbol takımı, gelecek sezondan umutlu
  Kulüp Başkanı Dura: "Güçlü yönetim, güçlü kadro ve güçlü taraftarla Adanaspor yeni sezona bomba gibi girecek" ADANA (AA) - Türkiye...

 

 

Kulüp Başkanı Dura: "Güçlü yönetim, güçlü kadro ve güçlü taraftarla Adanaspor yeni sezona bomba gibi girecek"

 

ADANA (AA) - Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L) ekiplerinden Adanaspor'un kulüp başkanı Tevriz Dura, "Güçlü yönetim, güçlü kadro ve güçlü taraftarla Adanaspor yeni sezona bomba gibi girecek" değerlendirmesinde bulundu.

 

Dura, yaptığı yazılı açıklamasında, kulübe uzun vadede kalıcı gelirler sağlanması konusunda yöneticilerle görüştüğünü belirtti.

 

Adana'nın çok değerli isimlerini yönetim kadrosuna katmaya çalıştıklarını bildiren Dura, "Maddi kaynakları güçlü bir takım yapmak istiyoruz. Bunu da yaparken mutlaka ve mutlaka planlı, projeli gitmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Dura, geçen sezon çektikleri maddi sıkıntıları bir daha yaşamak istemediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

 

"Adanaspor'a gönül verenler merak etmesinler. Şehrimizin valisi ve belediye başkanlarından da alacağımız destekle Adanamıza geçen yıl yaşattığımız heyecanı yine, yeniden yaşatmak istiyoruz. Kalıcı gelir sağlamak için gereken çalışmalara bugünden itibaren başlamış bulunmaktayız. Haziranın sonunda TBF Ligler Direktörlüğü'nün kulüplerle yapacağı toplantı sonrası bütçemizi ve önümüzdeki günleri daha rahat göreceğiz. Geçen sezon bize başarı elde eden oyuncularımızın alacaklarını göz ardı etmeyeceğiz. Güçlü yönetim, güçlü kadro ve güçlü taraftarla Adanaspor yeni sezona bomba gibi girecek."

 

Adanaspor, play-off çeyrek final serisinde Sinpaş Denizli Basket'e elenerek ligi tamamlamıştı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.