Adanaspor Basketbol Sözlü’den Yardım Bekliyor

Adanaspor Basketbol Sözlü’den Yardım Bekliyor
 Başkan Dura Adana Valisi Mustafa Büyük’e sitem etti: Biz bu kentin takımı değilmiyiz?Adanaspor Basketbol Sözlü’den Yardım BekliyorTürkiye basketbol...

 

Başkan Dura Adana Valisi Mustafa Büyük’e sitem etti: Biz bu kentin takımı değilmiyiz?

Adanaspor Basketbol Sözlü’den Yardım Bekliyor

Türkiye basketbol erkekler 2.liginde yükselme grubuna kalmak için yoğun çaba harcayan Adanaspor kulübünde hareketli günler yaşanıyor. Adanaspor Kulübü Başkanı Tevriz Dura yaptığı açıklama da hafta sonu Gelişim Koleji ile yılın final maçına çıkacaklarını söyleyerek “rakibimizi İzmir’de yenmiştik. Ligde 3 maçımız kaldı ve ikisini kendi sahamızda oynayacağız. Yaptığımız hesaplara göre kendi sahamızda iki müsabakamızı kazandığımız an yükselme grubuna kalan ekip olacağız. Tüm Adanasporluları ve basketbol severleri Pazar günü saat 18.00’de yanımızda olmaya davet ediyoruz “dedi.

Bu arada Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür eden Adanaspor Kulübü Başkanı Tevriz Dura “bu sezon deplasmana gidiş otobüsümüzü, malzeme masrafımızı ve bir miktar da para verdiler. Ancak, şu an geldiğimiz nokta hayati bir aşamada. 200 bin TL’ye ihtiyacımız var. Bu para Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü tarafından karşılandığı takdirde takım olarak daha çok motive olacağız ve yükselme grubunda başarılı olacağız. Bizim takım Denizli, Tüyap, Balıkesir gibi ekipleri yenme başarısını gösterdi. Yeter ki ekibimiz desteklensin. Türkiye Basketbol ligine yükseldiğimiz an gelirlerimizle kendi kendimizi geçindirme şansını da yakalarız” diye konuştu.

Adana Valisi Mustafa Büyük’ün kulübe yardımcı olmadığından yakınan Adanaspor Kulübü Başkanı Tevriz Dura “Sakarya takımı bizimle maç yapmaya geldi. Mersin valisi Sakaryalı olduğu için Sakarya takımıyla ilgilendi. Maç sonunda Adana Valisi Sakarya takımına yemek verdi. Başka bir ekibe Spor Toto’dan 750 bin TL yardım yaptırdı. Bizde bu kentin takımıyız ve yükselme grubu için mücadele ediyoruz. Biz bu kentin evladı değil miyiz? Biz o kadar yüksek rakamlarda talep etmiyoruz. Lütfen kentimizi yönetenler Adana için canla başla mücadele eden bir basketbol takımına sahip çıksınlar” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.