Adanalılar'dan Çulhaoğlu'na büyük destek...

Adanalılar'dan Çulhaoğlu'na büyük destek...
21. Dönem MHP Adana Milletvekili ve MHP MErkez Yürütme Kurulu Üyesi Dr. M. Metanet Çulhaoğlu, 12 Haziran'da yapılacak genel seçimler için MHP'den Adana...


21. Dönem MHP Adana Milletvekili ve MHP MErkez Yürütme Kurulu Üyesi Dr. M. Metanet Çulhaoğlu, 12 Haziran'da yapılacak genel seçimler için MHP'den Adana Milletvekili aday adayı oldu.  Çulhaoğlu, adaylık açıklamasın öncesinde Adana ve ilçelerini gezerek teşkilatlarla bütünleşti. Teşkilatlarda ve MHP tabanında adaylığı adaylığı sevinçle karşılanan M. Metanet Çulhaoğlu'na destek çığ gibi büyüyor.

 

ADANA - 21. Dönem MHP Adana Milletvekili ve MHP MErkez Yürütme Kurulu Üyesi Dr. M. Metanet Çulhaoğlu, 12 Haziran'da yapılacak genel seçimler için MHP'den Adana Milletvekili aday adayı oldu.

Çulhaoğlu, adaylık açıklamasın öncesinde Adana ve ilçelerini gezerek teşkilatlarla bütünleşti. Teşkilatlarda ve MHP tabanında adaylığı adaylığı sevinçle karşılanan M. Metanet Çulhaoğlu'na destek çığ gibi büyüyor.

Çulhaoğlu'nun Adana Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı, Numune Hastanesi Kurucu Başhekim Yardımcılığı, meslek odası yöneticiliği görevlerinde ve sivil toplum kuruluşlarındaki çalışmalarıyla Adanalı halkının takdirini kazanan ve 21. dönem genel seçimlerinde Adana Milletvekili seçildiğini hatırlatan vatandaşlar, 12 Haziran'da da Çulhaoğlu'nu yeniden TBMM'de görmek istediklerini belirtiyor.

Çulhaoğlu'nun milletvekilliği döneminde "Her şey Adana için" şiarıyla hareket ederek unutulmaz hizmetler yaptığını vurgulayan vatandaşlar, "Metanet Çulhaoğlu, milletvekili olarak Adana'nın ve Adanalılar'ın hizmet alması için büyük çaba harcamıştı. Onun çalışmalarıyla Numune Hastanesi Acil Servisi ile acil servisin üzerine Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılmıştır. Kurttepe'de yapılan Seyhan Uygulama Hastanesi, Pozantı Devlet, İmamoğlu, Yumurtalık ve Tufanbeyli hastaneleri Çulhaoğlu'nun girişimleri sonucu yapılmış ve Adanamızın sağlık sorunu çözülmüştü. Milletvekilliği döneminde Adana'nın başka bir çok sorununu da çözüme kavuşturan Metanet Çulhaoğlu, Adanalı hemşehrilerini acı ve mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak gönüllerde  ayrı bir kazanmayı başarmıştır" dedi.

Metanet Çulhaoğlu'nun Adana'nın sorunlarını sadece seçimden seçime değil her platformada dile getirerek çözüme kavuşturmaya çalışan bir siyatçi olarr öne çıktığını kaydeden vatandaşlar, "Adana'nın TBMM'de Metanet Çulhaoğlu gibi vekillere ihtiyacı olduğunu belirterek, "Her zaman Adana ve Adanalılar'ın yanında olan emder siyasetcilerimizden olan Metanet Çulhaoğlu'na çıktığı kutlu yolda başarılar diliyor, onu yeniden Meclis'te görmek istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.