Adanalı Sporcular Madalyaya Doymak Bilmiyor

Adanalı Sporcular Madalyaya Doymak Bilmiyor
Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda bir hafta içerisinde26 Altın 34 Gümüş 46 bronz toplamda 106 madalya kazandı

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Adanalı spor kulüplerinin geçen hafta değişik illerde gerçekleştirilen müsabakalara katılan Tekvando, Karate,  Muay Thai, Satranç ve Jimnastik dallarında madalya alan sporcuları ayrı ayrı kabul ederek makamında kutladı.

Ataşbak,  sporcuların çeşitli illerde düzenlenen müsabakalara katılarak Adana'yı en güzel şekilde temsil ettiği kaydedilerek, "Sporcularımız, çok önemli başarılara imza atmışlardır. Gittikleri her müsabakadan kupa ve madalyalarla dönerek bizleri gururlandıran sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda Tekvandoda  17 Altın 15 Gümüş, 39 Bronz, Muay Thaide 5 Altın 9 Gümüş 6 Bronz, Karatede 3 Altın 4 Gümüş 1 Bronz, Satrançta 1 Altın 1 Gümüş Jimnastikte ise 5 Gümüş madalya aldılar.

-Ataşbak: “ Başarılı sporcularımızın özellikle ailelerine teşekkür ederim”

Beş spor dalında toplamda 106 madalya ile kente dönmelerinden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Ataşbak, şunları kaydetti:

"İl olarak bazı branşlarda Uluslararası müsabakalarda yirmi beş yıldır madalya alınamıyordu şimdi ise disiplinli ve düzenli çalışmanın meyvesi alınmaya başlandı. Antrenörlerimizin sporcularını sistemli bir şekilde çalıştırması sonucunda istediklerini alacaklarına inanıyorum. Gelecek hedefte diğer tüm branşlarda da bu şekilde madalyalar geleceğine inancım tam. Milli takımlarda ne kadar Adanalı sporcu görebilirsek o kadar mutlu olacağız. Başarılı sporcularımızın özellikle ailelerine teşekkür ederim. "

Ataşbak, Adana’da sporda alt yapısının bulunduğunu ifade ederek, “Alt yapıdan gelen sporcularımız gelecekte bu başarılarını göstermeye devam edeceklerine inanıyorum” diye tamamladı.

Ayrıca branşlarda ki antrenörler ise bu başarılarda ki en büyük destekçilerinin Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak  olduğunu ve tesis, malzeme, ulaşımda olanaklar doğrultusunda kendilerine destek sağladıklarından dolayı teşekkür ettiler.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.