Adanalı Gençler Deniz Kampı Gezisine Başladı

Adanalı Gençler Deniz Kampı Gezisine Başladı
 Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren, Gençlik Merkezi üyeleri, ?Deniz Kampı Projesi? kapsamında, 6 gün...


 

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren, Gençlik Merkezi üyeleri, ?Deniz Kampı Projesi? kapsamında, 6 gün sürecek İzmir-Çeşme, Aydın-Kuşadası ve Samsun-19 Mayıs Deniz Kampı?na hareket ettiler.

Gençlik Merkezi Müdürü Senem Açıkgöz, 6 gün sürecek olan İzmir, Aydın ve Samsun?a 13-16, yaş arasında uygun görülen 132 erkek ve kız üye gençlerin gittiğini söyledi. Aynı zamanda yola çıkmadan önce, Menderes Spor Salon?unda ?Gençlik Şüheda'nın İzinde? belgeselini izlediler.

Açıkgöz, ?Kamp Projesi?ne giden gençlerin, sosyalleşmesine, liderlik yönlerinin gelişmesine ve kendi ayakları üzerinde durabilen bireyler olmasına destek olmaktadır. Gençler, keyifli aktiviteler ile renklendirilmiş kamp ortamında birbirleri ile iletişim kurmayı, doğa ile uyumlu yaşamayı, zorluklar ile mücadele etmeyi öğrenirken kendilerini geliştirme fırsatı yakalamalarının önemli olduğunu sözlerine ekledi.

ADANA (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.