Adana'da ucuz kitap şenliği başladı...

Adana'da ucuz kitap şenliği başladı...
Genel merkezi İstanbul'da olan 'Evimizdeki Okul Eğitim ve Kültür Derneği'nin Adana'da düzenlediği ucuz kitap şenliği başladı.Gazipaşa Bulvarı Gazipaşa...

Genel merkezi İstanbul'da olan 'Evimizdeki Okul Eğitim ve Kültür Derneği'nin Adana'da düzenlediği ucuz kitap şenliği başladı.

Gazipaşa Bulvarı Gazipaşa Çocuk Parkı içinde açılan ve 10 Temmuz'a kadar devam edecek kitap şenliğinin açılışını İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat yaptı.

Evimizdeki Okul Derneği Genel Başkanı Adem Özbay, tarihçi Cezmi Yurtsever, yazar Ali Okur'un da hazır bulunduğu açılış töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü Büyükfırat, "Bu kitap şenliğinin tüm Adana'ya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Dernek Başkanı Adem Özbay, Türkiye'nin dört bir yanında geleneksel olarak düzenledikleri kitap şenliklerinden bir yenisini daha Adana'da açmaktan mutlu olduklarını ifade etti.

Özbay, dernek olarak açtıkları kitap şenliklerinden birisinin halen Kozan ilçesindeki Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda devam ettiğini de hatırlattı. Özbay, "Derneğimiz kurulduğu günden bu yana gönüllü bir eğitim neferi olarak hizmet vermektedir. Dernek faaliyetlerimizi duyurmak ve derneğimizin daha geniş kitlelere duyurulmasını sağlamak için bu tip kitap şenlikleri düzenliyoruz. Kitap şenliğimizde okurlara yüzlerce çeşit kitabı oldukça ekonomik fiyatlarla sunacağız. Her yaştan ve her seviyeden öğrenciye, ev kadınına, emekliye hitap eden kitaplarımızı şenliğimizin sona ereceği 10 Temmuz gününe kadar Gazipaşa Bulvarı Çocuk Parkı'ndaki stantlarımız aracılığıyla ulaşabilirler." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.