Adana’da U 19 Bayanlar Sutopu 1. Lig 1. Bölüm Karşılaşmaları sona erdi.

Adana’da U 19 Bayanlar Sutopu 1. Lig 1. Bölüm Karşılaşmaları sona erdi.
-Turnuvaya Katılan Kulüplerin Yöneticileri Başarılı OrganizasyonNedeniyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ataşbak'a Teşekkür Ettiler

Adana’da 2 gündür devam eden ve Sutopu Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan “U 19 Bayanlar Sutopu 1. Lig, 1. Devre” karşılaşmaları sona erdi.

Sutopu Federasyonu İl Temsilcisi Ertunç Tansuğ, Atatürk Yüzme Havuzu´nda 8 kulübün katıldığı müsabakaların 2 gün boyunca sorunsuz bir şekilde müsabakaları tamamladıklarını belirtti.

Tansuğ,  " Turnuvaya katılan tüm takımları başarılı performansları için kutluyorum. Burada başarılı olan takımlar ileriki tarihlerde federasyon tarafından belirlenecek tarihlerde ikinci devre müsabakaları yapılacak" diye konuştu.

-KÜLÜP YÖNETİCİLERİNDEN ÖVGÜ-

Turnuvaya katılan tüm kulüplerin yöneticileri, organizasyonun mükemmel olduğunu belirterek kendilerini her zaman destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'a ve Sutopu Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ertunç Tansuğ ile Havuzlar Amiri Selçuk Babacan’a teşekkür ettiler.

Ayrıca Müsabakaları Bayan Sutopu Milli Takım Antrenörü Hakan Şahbaz'da yakından takip ederek sporcular hakkında notlar aldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.