Adana’da Okullarası Küçükler Tenis Grup Müsabakaları

Adana’da Okullarası Küçükler Tenis Grup Müsabakaları
 Adana’da “Okullararası Küçükler Tenis Grup Karşılaşmaları” kızlarda 14, erkeklerde 14 takımın katılımıyla gerçekleştirildi. Kızlarda...


 

Adana’da “Okullararası Küçükler Tenis Grup Karşılaşmaları” kızlarda 14, erkeklerde 14 takımın katılımıyla gerçekleştirildi. Kızlarda Adana Gündoğdu, erkeklerde ise Başkent Okulları Grup Birincisi oldular.

Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK)  tesislerinde 5 gün süren  “Okullararası Küçükler Tenis Grup Karşılaşmaları ” na  20 ilden toplam 28 okul katıldı.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi dereceye giren takımları kutlayıp, kentlerine kazasız belasız gitmelerini temenni etti.

Dört grup halinde yapılan müsabakalar sonunda birinci olan takımların ileri ki aylarda İzmir'de gerçekleştirilecek" Okullararası Küçükler Tenis Final Karşılaşmaları"na gidecekler.

 Karşılaşmalar sonundan dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını, Adana  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi,ATDSK Yönetim Kurulu Üyesi ve Tenis Şubesi Kaptanı Selçuk Şerifoğlu, ATDSK Yönetim Kurulu Üyesi  Dr.Tanju Altunsu ve beden eğitimi öğretmenleri  verdi.

-KİMLER DERECEYE GİRDİ?-

Yapılan müsabakalar sonunda grup birincisi olarak dereceye giren okullar şöyle:

Kızlar: Özel Adana Gündoğdu, Mersin Özel Toros, TED Ankara Koleji Vakfı, İstanbul Özel Mürrüvet Evyap Ortaokulu

Erkekler: Adana Başkent, Özel Hatay Doğuş, İstanbul Özel Ayazağa Işık, Kayseri Mehmet Kemal Dedeman Ortaokulu.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.