Adana’da Muay Thai Türkiye Şampiyonası’na Devam Ediliyor

Adana’da Muay Thai Türkiye Şampiyonası’na Devam Ediliyor
 Türkiye Muay Thai Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan “Alt Genç, Üst Genç ve Büyükler Muay Thai Türkiye Şampiyonası” na Adana’da...

 

Türkiye Muay Thai Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan “Alt Genç, Üst Genç ve Büyükler Muay Thai Türkiye Şampiyonası” na Adana’da devam ediliyor.

Adana  Serinevler Spor Salonu’nda gerçekleştirilen karşılaşmalara 61 ilden 870 kadın ve erkek sporcu katıldı. İlk 2 gün gençlerin mücadele ettiği yarışmaların ardından bugün ve yarın büyük erkekler ile kadınlar karşılaşacak.

70 hakemin görev yaptığı ve hayli çekişmeli geçen müsabakalarda sporcuların birbirlerine üstünlük kurmak için kıyasıya mücadele ettikleri dikkati çekti.

Müsabakaların aynı zamanda milli takım seçmeleri niteliği taşıması nedeniyle Muay Thai  Milli Takım Teknik Sorumlusu Yılmaz Çeken ile yardımcısı Orhan Doğan, başarılı sporcuları not aldıkları, ilk 4 arasına giren sporcuların Kastamonu’da gerçekleştirilecek “Milli Takım Hazırlık Kampı”na davet edileceği belirtildi.

-ÜCRETSİZ SU, ÇAY KAHVE DAĞITILIYOR-

Bu arada, sporcu, hakem, antrenör ve yöneticiler, tüm sorunlarıyla yakından ilgilenen, ayrıca ücretsiz çay, kahve ve su dağıtılmasını sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile salon görevlilerine teşekkür ettiler.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.