Adana'da kaçak akaryakıt operasyonu...

Adana'da kaçak akaryakıt operasyonu...
Adana'da düzenlenen operasyonda, 30 bin litre kaçak akaryakıt, 50 ton madeni yağ, 15 ton atık yağ ile akaryakıt imalatında kullanılan 32 ton madde ele geçirildi....

Adana'da düzenlenen operasyonda, 30 bin litre kaçak akaryakıt, 50 ton madeni yağ, 15 ton atık yağ ile akaryakıt imalatında kullanılan 32 ton madde ele geçirildi. 49 av tüfeğinin ele geçirildiği operasyonda, 13 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren jandarma ekipleri, ''Karasu-06'' adını verdikleri operasyon kapsamında, Adana'nın merkez Yüreğir, Seyhan ve Sarıçam ilçeleri ile Kozan ilçesinde organize şekilde akaryakıt kaçakçılığı, sahte akaryakıt imal ve ticareti yaptıkları tespit edilen organize suç örgütüne yönelik, 14 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenledi.

Aramalarda, 30 ton kaçak akaryakıt, 50 ton madeni yağ, 15 ton atık yağ ve akaryakıt imalatında kullanılan 32 ton madde ile 49 adet av tüfeği ve fişekleri, 01 GV 507 plakalı akaryakıt tankeri, 9 adet cep telefonu ve 517 adet belge ele geçirildi.

Operasyonda, C.S, M.Y, S.E, N.B, S.S, İ.E, S.Ö, Ş.Y, M.S, R.T, H.M.Y, R.S ve İ.A, yakalanarak gözaltına alındı. Olaya adı karışan M.Ş.S, H.G, F.S ve M.T'nin de yakalanması için çalışmalara başlandığı kaydedildi.

Cumhuriyet Savcısının talimatı ile kaçak akaryakıta el konulduğu, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.