Adana’da Gerçekleştirilen Büyük Erkekler 2. Lig Sutopu Müsabakası Sona Erdi

Adana’da Gerçekleştirilen Büyük Erkekler 2. Lig Sutopu Müsabakası Sona Erdi
-2 Grup'ta 10 Kulübün Katıldığı Turnuvada  Ataşehir Adaspor Şampiyon Oldu.-Adana Yüzme İhtisas Kulübü Büyük Erkekler Sutopu 1. Lige Yükseldi

Sutopu Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan ve 3. gün süren “Büyük Erkekler 2. Lig Sutopu Müsabakası” sona erdi.

Tüm rakiplerini yenmeyi başaran Ataşehir Adaspor Şampiyon oldu. İkinciliği ise Antalyaspor ve üçüncülüğü Adana Yüzme İhtisas Kulübü elde ederek 1. Lige yükseldiler

Sutopu Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ertunç Tansuğ, turnuvaya Adana Yüzme İhtisas Kulübü, Adanus, Adana Kurtuluş Spor Kulübü, Keçiören Belediye Bağlum Spor, Gaziantep Olimpik, Dolpin, Kayseri Olimpik, Aksaray Gençlik, Ataşehir Adaspor ve Antalyaspor kulüplerinin katıldığını söyledi.

Takımların tüm sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirten Federasyon Temsilcisi Tansuğ, tesis ve diğer konularda her türlü desteği sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ile havuz görevlilerine teşekkür etti.

Müsabakaları Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halit Yılmazel ve Adana TOHM Koordinatörü Murat Adıgüzel yakından takip ederek dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını takdim ettiler.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.