Adana'da alacak verecek kavgası: 1 ölü

Adana'da alacak verecek kavgası: 1 ölü
 Adana'da alacak verecek meselesinden çıktığı ileri sürülen tartışmanın ardından silahla vurulan bir kişi hayatını kaybetti.Olay, merkez Yüreğir...


 

Adana'da alacak verecek meselesinden çıktığı ileri sürülen tartışmanın ardından silahla vurulan bir kişi hayatını kaybetti.

Olay, merkez Yüreğir ilçesi Kiremithane Mahallesi 2645 Sokaktaki boş arsada yaşandı. İddiaya göre, 40 yaşındaki Orhan Kiraz, iftar sonrası kahvehaneye çay içmeye gitti. Bu sırada, kendisini 25 yaşındaki Fatih T. cep telefonuyla arayıp yanına gelmesini istedi. Kiraz otomobiliyle tarif edilen yere gittiğinde, silahlı saldırıya uğradı. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Kiraz, çevredeki vatandaşlar tarafından Özel Yüreğir Başkent Hastanesi?ne kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kiraz?ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis, görgü tanıklarının ifadesine dayanarak olay yerinden kaçtığı ileri sürülen otomobildeki Fatih T.'yi Şehit Erkut Akbay Mahallesinde, tabanca ile birlikte gözaltına aldı. Öldürülen Orhan Kiraz'ın poliste nitelikli adam öldürmek de dahil 7 suçtan kaydı bulunuyor. Bu arada, cinayete karıştığı ileri sürülen Fatih T.'nin ise poliste 17 suç kaydı var.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.