Adana’da 15 Temmuz Şehitleri Anma Okullararası

Adana’da 15 Temmuz Şehitleri Anma Okullararası
Türkiye Yıldızlar Kick Boks Şampiyonası TamamlandıYarışmalara 45 İlden Yaklaşık 700 Sporcu Katıldı

15 Temmuz Şehitleri Anma Okullar arası Kick Boks Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Adana’da tamamlandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Nihat Geven Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitleri Anma Okullar arası Kick Boks Yıldızlar Türkiye Şampiyonası müsabakasında konuk ekiplere Adana’ya yakışır bir misafirperverlik gösterdiklerini belirtti.

dsc-1038.jpg

Yılmazel, 3 gün süren müsabakalara, Adana’nın yanı sıra 45 ilden toplam yaklaşık 700 kız ve erkek sporcunun katıldığını ifade etti.

Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, Kick Boks'ta  Adana'yı önemsediklerini söyledi.

Adana'da böyle büyük bir organizasyonu gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduklarını belirten Kayıcı, " Adana Kick boksta ekip olarak oldukça başarılı. Sağlıklı nesillerin toplumumuzda çoğalması için spora tam destek veriyoruz. Çünkü spor alanındaki gelişmişlik bir milletin sağlıklı beyin gücünü temsil etmektedir. Sporun insanlara bedenen ve fikren birçok katkısı bulunmaktadır. Dolayısıyla spora yapılan her yatırımı önemsiyor ve dikkate alıyoruz.Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl  Müdürü Abdulkadir Ataşbak ve ekibi ile İl Temsilcimiz Şehmus Baysal’a teşekkür eder dereceye giren tüm sporcuları tebrik ederim” diye konuştu.

-Kimler Dereceye Girdi?-

3 gün süren müsabakalar sonunda şampiyon olan sporcuların isimleri şu şekilde:

Erkekler: Batuhan Gülteze, Halil Burak Dursun, Rıfat Tuhilar, Caner Demirci, Enes Cankı, Berkay Ozan Şahin, Mustafa Berat Uzel, Muzaffer Bayram,  Koray Ertaş, Şaban Dirik, Berat Ateş ve Yunus İslam Karahasan

 Bayanlar: Hatice Akdoğan, Ebru Zor, Sıla Olaçsoy, Şevval İrem Özdoğan, Saadet Arslan, Sinem Sarıyıldız, Bahar Güssün Taşçı, Elif Tuğba Eyni, Meltem Öztoraman ve Zemzem Gökhan

 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.