Adana Valisi Demirtaş, Tufanbeyli İlçesi’nde başarılı sporculara çeyrek altın hediye etti

Adana Valisi Demirtaş, Tufanbeyli İlçesi’nde başarılı sporculara çeyrek altın hediye etti
İlçe Spor Müdürü Erçil: “Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş’ın ilçemize ziyaretinden dolayı çok mutluyuz”

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Tufanbeyli İlçesi’nde ki başarılı sporcuları çeyrek altınla ödüllendirdi.

Vali Demirtaş, Türkiye Güreş Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan ve Antalya’da düzenlenen 11 yaş gurubu Türkiye Şampiyonasında 53 Kilo’da birinci olan Muhammed Karadoğaner, Osmaniye'de Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonunun düzenlemiş olduğu Yıldızlar Şalvar Güreşinde Türkiye ikincisi olan Mert Can Birer ve Hatay ilinde düzenlemiş olduğu Yıldızlar Aba Güreşinde Türkiye ikincisi olan Mahmut Büyükan ‘ı başarılarından dolayı tebrik etti.

Başarılı sporcularla sohbet eden Vali Demirtaş, Tufanbeyli ilçesinden bu türlü başarıların çıkmasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Vali Demirtaş’ın Tufanbeyli içesi ziyaretin de hazır bulunan Mürsel Erçil, konuşmasında şunlara yer verdi:

 “ Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş’ın ilçemize ziyaretinden dolayı çok mutluyuz. Valimizin sporu desteklemesi bizleri onurlandırıyor. İnanıyorum ki ileri ki yıllarda ilçemizden daha çok başarılı sporcu çıkacaktır.  İlimizi temsilen katıldıkları Müsabakalarda aldıkları Başarılı Sonuçlarla bizleri gururlandıran tüm sporcularımıza ve bu başarıların elde edilmesinde büyük payı olan Tufanbeyli  ilçe Kaymakamı Adem Başoğlu , Belediye Başkanı Remzi Ergü, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak ile  antrenörlerimiz ve çocuklarını spora yönlendiren ailelere teşekkür ederim”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.