Adana Şehit Bora Sehelkan M.T.M. A.L Adana İl Birincisi oldu

Adana Şehit Bora Sehelkan M.T.M. A.L Adana İl Birincisi oldu
2-5 Mart tarihlerinde Adana Fatih Terim 5 Ocak spor komleksinde  yapılan Liseler  arası Boks İl Şampiyonasına 36 okuldan toplam 148 sporcu katıldı.

Liseler  arası Boks turnuvasında Gençler  kategorisinde il birincisi Şehit Bora Sehelkan Motorlu araçlar Teknoloji Mesleki ve Anadolu lisesi   11-14  Mayıs tarihleri  arası Elazığ’da düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Okul Müdürü Saffet Alptekin,Madalya kazanan öğrencilere okul Bahçesinde düzenlenen törende öğrencilere Madalyalarını takdim   ederken emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Elde edilen başarı hakkında açıklama Okul Müdürü  Saffet Alptekin  2-5 Mart tarihlerinde Adana Fatih Terim 5 Ocak spor kompleksinde  yapılan Liseler  arası Boks İl Şampiyonasında Şehit Bora Sehelkan Motorlu araçlar Teknoloji Mesleki ve Anadolu lisesi 6 sporcumuzla katıldık. Okulumuz Gençler kategorisinde Adana il birincisi olarak büyük başarı göstermiştir.

Bu kapsamda sosyal ve sportif etkinliklerin öğrencilerimizin eğitim öğretim başarısı üzerinde olumlu etkileri olmaktadır. Öğrencilerimiz Adan il birincisi oldukları için Elazığ’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil edeceklerdir.

Öğrencilerimi göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. 

 Müdür beyin konuşmasının ardından öğrenciler arkadaşlarına bir gösteri maçı yaptılar              

Bu arada yapılan Boks Turnuvasında 46 Kg’da Adana il Birincisi Hatem Aşemi,50 Kg’da Enver Koç,60 Kg’da Hüseyin Çavuş, Altın Madalya alırken 75 Kgda Fetullah Işık Gümüş,81 kg da ise Batuhan Örs Bronz Madalya aldılar.

 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.