Adana Optimum Outlet ?Binlerce Çocuğa Binlerce Kitap? dağıttı

Adana Optimum Outlet ?Binlerce Çocuğa Binlerce Kitap? dağıttı
Adana Optimum Outlet, ?Sevgiye Uzanan Eller? projesi kapsamında, ?Binlerce Çocuğa Binlerce Kitap? sloganıyla projede yer alan ilköğretim okullarına 20 bin...


Adana Optimum Outlet, ?Sevgiye Uzanan Eller? projesi kapsamında, ?Binlerce Çocuğa Binlerce Kitap? sloganıyla projede yer alan ilköğretim okullarına 20 bin kitap dağıtımını görkemli bir törenle gerçekleştirdi.

 

Adana Valisi İlhan Atış, Adana İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, Adana İl Emniyet Müdürü Mehmet Avcı, Yüreğir Kaymakamı Abdullah Dölek, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Rönesans Gayrimenkul Yatırım CEO'su Hüseyin Esenergül'ün katıldığı törene yerel yöneticilerin yanı sıra Adana Optimum ziyaretçileri tarafından da ilgi büyüktü.

 

Kurulduğu günden bu yana sosyal ve kültürel projeleri destekleyerek Adana'nın gelişimine katkıda bulunan Adana Optimum Outlet, ?Sevgiye Uzanan Eller? projesi kapsamında ?Binlerce Çocuğa Binlerce Kitap? sloganıyla maddi yetersizlikler nedeniyle kitap alamayan ilköğretim okullarına 20 bin kitap dağıttı. ?Arsa alımından temel atılmasına kadar her evresinde bulunduğumuz Adana Optimum Outlet'i ve Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ı şehrimize ve bölge halkımıza sporda, sanatta, eğitimde ve daha nice alanlarda verdiği destekten ötürü tebrik ediyorum. Her şey Adana için, her şey insanların yüzünün tıpkı çocuklar gibi gülmesi için. Her kitap bir çocuğu farklı dünyalara sürükleyecek, böylece Sevgiye Uzanan Eller Projesi başarılı olacak? diyen Adana Valisi İlhan Atış Rönesans ve Optimum yöneticilerine bu anlamlı tören için teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

 

? Rönesans Holding olarak, bulunduğumuz her şehirde halkımızla bütünleşmeye, devletimizle el ele olmaya, kentsel dönüşüme katkıda bulunmaya özen gösteriyoruz. Sevgiye Uzanan Eller Projesi'ne desteğimiz sürmeye devam edecek. Bu projenin çok özel bir anlamı var. Bize okulda önce kafamızı, sonra kaynakları kullanmayı öğrettiler. Bunları paylaşabilmek için iletişim becerilerimizi kullanabilmeyi öğrettiler. Günümüzde görsel basının gelişmesiyle yavaş yavaş okuma alışkanlıklarımızı kaybediyoruz. Okumanın birçok faydası var, okumak, bilgi dağarcığımızı geliştirir, dilimizi daha iyi kullanmamızı sağlar? diyen Rönesans Gayrimenkul Yatırım CEO'su Hüseyin Esenergül, bu proje için 20 bin kitap ve proje kapsamında kurulacak bir sınıfta kullanılmak üzere 10 adet dizüstü bilgisayar sunduklarını, Adana Optimum Outlet'e karnesiyle gelen tüm ilköğretim 5,6,7 ve 8'inci sınıf öğrencilerine kitap hediye edileceğini belirtti.

 

Törende söz alan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ?Optimum gibi büyük yapılar sadece ticari değil, çevresine sosyo-kültürel anlamda gelişme getiren kuruluşlar olarak görülmelidir. Bu etkinliğin Yüreğir'de gerçekleşmesi bizi fazlasıyla memnun etti. Yüreğir Belediyesi olarak, Kültür Evleri açmaya karar verdik. Beş tane kültür evinin açılışını yakın zamanda gerçekleştireceğiz. Okumanın, önemini kaybettiği günümüzde böyle bir faaliyetin gerçekleştirilmesi çok anlamlı oldu? dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.