Adana Olgunlaşma Enstitüsü'ne destek?

Adana Olgunlaşma Enstitüsü'ne destek?
Adana Olgunlaşma Enstitüsü Seramik Bölümü'nde el sanatları eğitimi alan ev hanımları başta olmak üzere yetişkinlerin yıl boyu yaptıkları eserlerin...


Adana Olgunlaşma Enstitüsü Seramik Bölümü'nde el sanatları eğitimi alan ev hanımları başta olmak üzere yetişkinlerin yıl boyu yaptıkları eserlerin sergilendiği organizasyonun Açılış Töreni de farklıydı ve bir kutlama havasında gerçekleşti.

M1 MERKEZ ADANA ALIŞVERİŞ MERKEZİ'NDE, ÇEŞİTLİ AKSESUARLAR DAHİL KAFTANLARIN YER ALDIĞI, ADANA OLGUNLAŞMA ENSTİTÜSÜ SERAMİK BÖLÜMÜ SERGİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI.

Seramik Bölümü'nde el sanatları eğitimi gören öğrenciler yıl boyunca çamura hayat vererek ortaya çıkardıkları eserlerin beğenilmesinden, Adana Olgunlaşma Enstitüsü Yönetimi de bir eğitim yılını daha başarıyla tamamlamış olmaktan çok mutluydular

M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz; ?Bayanların ?Çamur?'a hayat vererek ortaya çıkardıkları eserlerle, ziyaretçilerimizi buluşturduk, başarılı bir eğitim yılının kutlamasına katıldık. Hayata artı değer sağlayacak eğitime destek vermekten gurur duyuyoruz? dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.