Adana Modelciler Derneği Başkanı Özbelli’yi kabul etti

Adana Modelciler Derneği Başkanı Özbelli’yi kabul etti
Ataşbak: “Kentimizde farklı branşların aktif olması bizleri de mutlu ediyor”

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ataşbak,

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Adana Modelciler Derneği Başkanı Teoman Özbelli’yi makamında kabul etti.

Ataşbak,  özellikle model uçakların aktif olması için gerekli çabaları göstereceklerini söyledi.

Projelerin üretilmesi gerektiğinin altını çizen Ataşbak,  il temsilciliği ve kulüplerle bilgi alış verişi yapılıp koordinasyonlu bir şekilde plan ve programların yapılması gerektiğini belirterek, “ Model uçak üst seviyededir. Kentimizde farklı branşların aktif olması bizleri de mutlu ediyor. İnanıyorum ki Adana’ya organizasyon verilmesi durumunda başarılı bir şekilde ev sahipliği yaparız.” diye konuştu.

Ataşbak, Adana Modelciler Derneği Başkanı Teoman Özbelli’nin makamını ziyaret etmesinden dolayı mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

-Özbelli: “İl Spor Müdürlüğü ile koordineli çalışacağız”

Adana Modelciler Derneği Başkanı Teoman Özbelli, kendisine sıcakkanlı yaklaşımından dolayı teşekkür etti.

Adana’nın hava sporları için oldukça önemli bir kent olduğunu ifade eden Özbelli, “ İl Spor Müdürlüğü ile koordineli çalışacağız. Yetenekli sporculardan takım oluşturmak hedefindeyim. Gelecekte başarılarımız katlanacaktır. İnsanlara bu branşı sevdirmek için olanaklarımızı kullanıyoruz” dedi.

Ayrıca ziyarette, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Adana Modelciler Derneği Başkan Yardımcısı Ege Kumcu, Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Kılıç ve Hakan Timur, Sayman Semih Yılmaz ve Dernek Üyesi Erman Tokbay hazır bulundu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.