Adana Kürek Karması Köyceğiz’e 15 Sporcuyla Gitti

Adana Kürek Karması Köyceğiz’e 15 Sporcuyla Gitti
 Adana Kürek Karması yarın Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde gerçekleştirilecek, “Milli Takım Seçmeleri”ne altısı kız toplam 15 sporcu ile hareket...

 

Adana Kürek Karması yarın Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde gerçekleştirilecek, “Milli Takım Seçmeleri”ne altısı kız toplam 15 sporcu ile hareket etti. 

  Kürek Federasyonu İl Temsilcisi Harun Tosun, Adana’nın Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) olmasının çok yararını gördüklerini, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’nin gayretleriyle önemli başarılar elde edildiğini söyledi.

  Tosun, Hafta içinde Gençlik Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya’nın Adana’da TOHM antrenörleri ve sporcularıyla yaptığı toplantının çok verimli geçtiğini, TOHM sporcularına her türlü olanağın sağlandığını kaydetti.

  Güçlü bir kadro ile Köyceğiz’e gittiklerini belirten Harun Tosun, “Milli takım seçmeleri niteliği taşıyan müsabakalarda ferdi ve takım olarak ilk 3 arasına gireceğimize inanıyorum. Bize güvenen ve inananlara layık olacağız. Ayrıca, hem kız hem de erkeklerde en az 5-6 sporcumuzun milli takıma seçileceğini umuyorum. Başka bir hedefimiz de Avrupa, Dünya ve olimpiyat oyunlarında mutlaka Adana’dan sporcu olmasını sağlamaktır” diye konuştu.

  Kürekçilerin kamp yaptığı Atlıspor Kulübü’nü ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi, hem sporcularla yemek yedi, hem de Köyceğiz’den madalya ile kupalarla dönmelerini istedi.

  Hadi, kano ve kürekte tesis, malzeme, konaklama, beslenme ve diğer konularda ki avantajlarıyla Adana’nın Türkiye’de örnek gösterildiğini, bu kapsamda kendisine destek veren Adana Valisi Mustafa Büyük’e teşekkür etti.

  Bu arada Harun Tosun gözetiminde Köyceğiz’e giden sporcuların isimleri şöyle:

  Kızlar: Seda Nur Ergin, Elisa Nalbant, Asena Bozkurt, Nigar Hatun Demiroğlu, Didem Sürer, Cansu Demir.

  Erkekler: Mehmet Kocur, Ekincan Yılmaztürk, Rezzan Karacan, Yunus Emre Bulut, Berk Ogun, Halil İbrahim Güzelboy, Mehmet Çapanoğlu, Berke Yorulmaz, ve Serkan Özdemir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.