Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  Sporu Hestourex’te tanıttı.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  Sporu Hestourex’te tanıttı.
6-9 Nisan Tarihleri arasında Antalya ANFAŞ'da gerçekleştirilen Sağlık, Spor Turizmi, Kongre ve Fuarında (Hestourex) bölgenin alternatif sağlık ve turizm potansiyeli fuar ziyaretçilerine tanıtıldı.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sporu Hestourex’te tanıttı.

Dışişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı bünyesinde, Gençlik ve Spor Kültür ve Turizm, Ekonomi ve Kalkınma Bakanlıkları ile Antalya Valiliği'nin desteğiyle ANFAŞ'da düzenlenen "Sağlık Spor Turizmi Kongre ve Fuarı Hestourex'te Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporu tanıttı

150 Ülkeden 2 bin sektör temsilcisinin katıldığı  fuarda Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün Adana’da düzenlediği spor, sanat, kültür ve sosyal olanakları gün boyunca, yerli ve yabancı fuar ziyaretçilerine aktarıldı.

Stant ziyaretlerine Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve diğer yetkililer katıldı.

-Adana'nın spor tanıtımı yapıldı-

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün kurduğu stantta ziyaretçilere Adana hakkında bilgiler verildi.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Personelimiz Tuğrul Vuranay ile birlikte Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde düzenlenen sportif ve sosyal faaliyetlerin geçler tarafından ilgi gördüğünü Adana’da sporun hızla ilerlediğini belirtti.

Yılmazel, fuarın çok olumlu geçtiğini ve Adana’da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından spora olan yatırımların arttığını söyledi.

Adana ve Mersin olarak Çukurova Kalkınma Ajansı standında Adana’yı ulusal ve uluslar arası misafirlere anlattıklarını kaydeden Yılmazel, “ Kentimizde özellikle kış aylarında Atletizm, Kano ve Kürek gibi açık alanda yapılan spor müsabakaları verimli bir şekilde yapılıyor. Gerçekleştirilen fuar sayesinde gelecek dönemde uluslar arası spor kulüpleri ve milli takım kampları için Adana’nın tercih edileceğine inanıyorum” diye sözlerini tamamladı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.