"Adana EV'leniyoruz 2017 Fuarı"  

"Adana EV'leniyoruz 2017 Fuarı"  
- TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz: - "Katılımcı firmalarımız, fuarımıza büyük bir özenle hazırlandılar. En yeni, en güzel ürünlerinden örnekleri, en şık modellerini ve tüm hizmetlerini bu fuarda sergileyecekler"

ADANA (AA)

- TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenen "Adana EV'leniyoruz 2017 Fuarı", yarın açılıyor.

TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, bir otelde düzenlenen tanıtım toplantısında, evlilik hazırlıkları yapanlar için oldukça yoğun ve yorucu geçen süreci, onlarca konu başlığına ilişkin yüzlerce seçeneği tek çatı altında sunacakları fuarla kolaylaştıracaklarını belirtti.

Birbirinden önemli ürün ve hizmetlerin sergileneceği fuarda ziyaretçilerin özel kampanyalardan faydalanabileceğini ifade eden Alagöz, "Katılımcı firmalarımız, fuarımıza büyük bir özenle hazırlandılar. En yeni, en güzel ürünlerinden örnekleri, en şık modellerini ve tüm hizmetlerini bu fuarda sergileyecekler. Fuar süresince pek çok etkinlik düzenlenecek olup gelinlik defileleri, trio ve dans gösterileri, konserler, söyleşiler, saç tasarım şovları gibi aktiviteler ziyaretçilere eğlenceli anlar yaşatacak. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü, nikah töreniyle bir çiftimizin nikahını kılacaktır." diye konuştu.

Alagöz, fuarın düzenlenmesine destek verenlere teşekkür etti.

Gelinlik ve moda evleri, organizasyon firmaları, oteller ve restoranlar, düğün salonları, konut projeleri, fotoğraf stüdyoları, çeyiz firmaları, ev tekstili, mobilya, beyaz eşya, züccaciye, mutfak ekipmanları, halı ve dekorasyon ürünleri, çiçekçiler, kuaför ve güzellik salonları, hediyelik eşyalar, takı ve kuyumcuları kapsayan fuar, 9-12 Mart'ta TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.