Adana Demirspor Sivas’a bileniyor

Adana Demirspor Sivas’a bileniyor
Pazar günü oynayacağı zorlu Sivasspor maçı öncesi hazırlıklarını sürdüren Adana Demirspor günü tek antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktör Tekin İncebaldır yönetiminde Aytaç Durak Tesisleri’nde gerçekleştirilen çalışmalara sakatlığı devam eden Onur Akbay katılmadı. Serkan ve Raspopovic ise yine kontrollü olarak takımla birlikte çalışmalarını sürdürdü.

Isınma hareketleriyle antrenmana başlayan Mavi-Lacivertli takım daha sonra 5’e 2 oynarken, yardımcı antrenör eşliğinde koordinasyon çalışması yapıldı. Teknik patron Tekin İncebaldır en son olarak yarı sahada teknik ve taktik çalışmalar yaptırdı.

PFDK’DAN CEZA GELDİ

 

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 11.05.2017 tarih ve 79 sayılı toplantısında alınan karar gereği Adana Demirspor’a ceza geldi. Açıklama şu şekilde:

‘’ADANA DEMİRSPOR Kulübünün, 08.05.2017 tarihinde oynanan ADANA DEMİRSPOR - EVKUR YENİ MALATYASPOR TFF 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 20.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Ve 53/4. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MARATON ÜST A,B,C,D MARATON ALT A,B,C,D, KAPALI KUZEY ÜST A,B,C,D, KAPALI KUZEY ALT A,B,C,D, KAPALI GÜNEY ÜST F,G,H, KAPALI GÜNEY ALT F, bloklara giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Aynı müsabakada ADANA DEMİRSPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 25.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.’’

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.