Adana Demirspor- Manisaspor Maçının Ardından

Adana Demirspor- Manisaspor Maçının Ardından
 PTT 1. Lig?in 32. haftasında Manisaspor karşısında 2-0 geriye düştüğü maçta bir puanı son dakikada bulduğu gollerle alan Adana Demirspor?un teknik...


 

PTT 1. Lig?in 32. haftasında Manisaspor karşısında 2-0 geriye düştüğü maçta bir puanı son dakikada bulduğu gollerle alan Adana Demirspor?un teknik direktörü Ercan Albay, ?2-0 geriye düşen takımın maçı nasıl çevireceğini, oyuncularım ortaya koymuştur? dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Albay, mutlaka kazanmak için hazırlandıklarını ve bu isteklerini sahaya çok iyi yansıttıklarını söyledi.

İlk devre galip gelecek pozisyonlar bulmalarına rağmen bunları değerlendiremediklerini vurgulayan Albay, ?2-0 geriye düşen takımın maçı nasıl çevireceğini oyuncularım ortaya koymuştur. Bana göre iyi oynadığımız maçta böyle 2 gol yiyorsun, hatta çıkarıyorsun. Bugün top bizi istemedi diye düşünüyorum. İstediğimiz 3 puandı. Ancak 2-2 ayrılıyoruz. Futbolcu arkadaşlarımın sahadaki mücadelesi, kazanma duygusu beni son derece mutlu etmiştir? ifadelerini kullandı.

Adana Demirsporlu oyuncu Yusuf Akyel ise oyunun genelinde baskılı ve iyi oynadıklarının altını çizerek, ?Özgüvenimiz yüksekti. İkinci yarıda Manisaspor girdiği pozisyonları iyi değerlendirdi. 2-0 öne geçti ama bizim takımın verdiği reaksiyonla 2-2 hatta 3-2?ye getirebileceğimiz pozisyonlar oldu. 2-2?ye getirerek bir puanı almak da bizim adımıza iyi diye düşünüyorum. Çünkü şu zamanlarda alınan her puan altın değerinde? diye konuştu.

 

MANİSASPOR CEPHESİ

Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, 2 puanı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

?Bu güzel maçta rakibimizin taraftarının da sahada olmasını dilerdim? diyen Özdeş, şunları aktardı:

?Her iki takım da çok iyi bir oyun sergiledi. Biz bilhassa top bizdeyken etkili oynadık. Maçın tamamında top rakipteyken çok iyi savunma yaptık. 2-0 da öne geçtik. Belki de pozisyon vermediğimiz ve sadece karambollerin olduğu maçta dönen bir top sonrası skor 2-1 oldu. Daha sonra benim takımımın en değerli oyuncusunun yaptığı hatayla durum 2-2 oldu. Ancak takım genç. Böyle hatalarla gelişecekler. Bu hataları yapacaklar ve futbolu böyle öğrenecekler. Sonuna kadar mücadele etmek istiyoruz ve bu yarışın içinde kalmak işitiyoruz.?

Manisasporlu oyuncu Nikola Midic de kazanabilecekleri bir karşılaşmada 2 puan bırakmanın üzüntüsü içinde olduklarını kaydederek, ?Rakibimiz gerçekten kaliteli oyunculardan kurulu. İlk yarı bizden iyilerdi. Bizden daha fazla gol pozisyonu buldular. 2-0 önce geçtik ancak skoru koruyamadık. Biz sonuna kadar mücadele edeceğiz? şeklinde konuştu.

EREN BOZKURT

ADANA (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.