Adana Burç Okulları'ndan Spora Damga..

Adana Burç Okulları'ndan Spora Damga..
Adana'da Faaliyet Gösteren Özel Burç Çukurova İlköğretim Okulları Öğrencileri, Yıl İçerisinde Katıldıkları Çeşitli Müsabakalarda 21 Ayrı Derece...

Adana'da Faaliyet Gösteren Özel Burç Çukurova İlköğretim Okulları Öğrencileri, Yıl İçerisinde Katıldıkları Çeşitli Müsabakalarda 21 Ayrı Derece Elde Etti. Burç Okulları Genel Müdürü Yılmaz Demir, Yaptığı Açıklamada, 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılının, Özellikle Sportif Faaliyetler Açısından Verimli Geçtiğini Söyledi.

Adana'da faaliyet gösteren Özel Burç Çukurova İlköğretim Okulları öğrencileri, yıl içerisinde katıldıkları çeşitli müsabakalarda 21 ayrı derece elde etti.

Burç Okulları Genel Müdürü Yılmaz Demir, yaptığı açıklamada, 2009-2010 eğitim öğretim yılının, özellikle sportif faaliyetler açısından verimli geçtiğini söyledi.

Öğrencilerin, bu sene yapılan okullar arası müsabakalarda büyük başarı ve atılım gerçekleştirdiklerini anlatan Demir, ''Okulumuz öğrencileri Sbs ve LGS yanında sportif yarışmalarda da hem Adana hem de Türkiye genelinde büyük başarılar elde ettiler.'' dedi.

Kent genelinde yapılan okullar arası müsabakalarda Burç Okulu öğrencilerinin 10 branşta 21 derece elde ettiklerini bildiren Demir, başarılarının artarak süreceğine inandığını kaydetti.

Burç Çukurova Okul Müdürü Süleyman Eski de eğitim öğretim faaliyetlerinin yanı sıra sosyal alanlarda da başarı gösteren öğrencileri ile gurur duyduklarını belirtti. Katıldıkları çeşitli müsabakalarda 21 derece elde ettiklerini ifade eden Eski, şunları kaydetti:

''2007'de Avrupa Biatlon Şampiyonu, 2008'de İtalya Biatlon Dünya Şampiyonu olan Semih Açıkgöz, bu sene ilimizde yapılan yüzme dalında dört branşta Adana birincisi oldu. Greko-Romen Güreşte 3 Adana birincisi, bir ikincisi, Masa tenisi Küçükler takımı Adana birincisi, Masa tenisi yıldızlar Seyhan birincisi, Yıldızlar Halter Adana birincisi, Satrançta iki Adana üçüncüsü , Artistik Cimnastik Takımı Adana üçüncüsü, Karate Adana ikincisi ve üçüncüsü, Salon Futbolu Adana üçüncüsü, Atletizmde Seyhan ve Adana dereceleri gibi bir çok branşta üstün bir başarı grafiği çizdik, ayrıca, özel okullar arasında yapılan Akdeniz turnuvasında da küçük ve yıldız masa tenisi, ayrıca, kız basketbol takımlarımız 3 birincilik, küçük ve yıldız futbol takımlarımız 2. ve 3. olarak güzel başarılar elde etmiştir.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.