Adana Beşiktaşlılar Derneği’nde yeni yapılanma

Adana Beşiktaşlılar Derneği’nde yeni yapılanma
Adana Beşiktaşlılar Derneği'nde yeni yapılanmaya gidilirken, tesisleşme çalışmaları ile üye kayıtları tüm hızıyla devam ediyor.

Yıllar önce Kurucu Başkan Canan Gizir’den aldığı Adana Beşiktaşlılar Derneği Başkanlığı görevini aralıksız 21 yıl boyunca başarıyla yapan Kızıl, siyah-beyazlı camiada söz sahibi olması ile biliniyor..

Adana Beşiktaşlılar Derneği'nde 7. Kez başkan seçilen Mustafa Uğur Kızıl, her şeyden önce tesisleşmeye önem verdiklerini belirtti.

21 yıldır başkan olarak hizmet verdiği Beşiktaş Derneği'nde yeni bir yapılanmaya gidildiğini ifade eden Kızıl, sözlerini şöyle sürdürdü:
" Beşiktaşın şampiyonluğu ile mutlu olmamıza karşılık kentimizin güzide takımları Adanaspor ile Adana Demirspor’un başarısız bir sezon geçirmeleri bizleri fazlasıyla üzmüştür. Adana Beşiktaşlılar Derneği'ni önümüzdeki süreçte çok daha iyi konuma getireceğiz. Üyelerini kucaklayan o güzel günleri yeniden yaşayacağız. Beşiktaş'ın başarısına paralel, derneğimize olan ilgi de artacak. Yeni ve güçlü bir yönetim kurduk. Herkes maddi ve manevi destek verecek. Sonuçlarını hep beraber göreceğiz. Adana, Akdeniz'in incisidir. 21 yıldır dimdik ayaktayız. Bizim işimiz gönül işi, biz hizmet eriyiz. Ticari beklentimiz yok. Bin kilometre uzaktan hizmet veriyoruz. Yeni dönemde tesisleşmeye önem vereceğiz. Lokal sorununu çözeceğiz. Hedefimiz Beşiktaş'ın birliğini, dirliğini sağlamak. Adana Beşiktaşlılar Derneği'nin kapısı, hizmet vermek isteyen herkese açık.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.