Adana Barosu Av. Savaş Bedir Halı Saha Futbol Turnuvası

Adana Barosu Av. Savaş Bedir Halı Saha Futbol Turnuvası
Adana Barosu tarafından merhum meslektaşları Avukat Savaş Bedir anısına düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası başladı. Açılış maçlarının başlama...

Adana Barosu tarafından merhum meslektaşları Avukat Savaş Bedir anısına düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası başladı. Açılış maçlarının başlama vuruşlarını Baro Başkanı Avukat Mengücek Gazi Çıtırık ve Baro Başkan Yardımcısı Avukat Murat Loğoğlu yaptı.

Açılış maçı öncesi düzenlenen törende konuşan Av. Çıtırık, “Görevleri başında uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden meslektaşımız Avukat Savaş Bedir’i ve aynı saldırıda ölen icra memuru Hasan Fındıl’ı bir kez daha rahmetle anıyoruz. 2001 yılında yaşanan bu acı olayı unutmadık, unutturmayacağız. Baro’ya kayıtlı avukat, stajyer avukat, adliyede görev yapan memurlar, adliye muhabiri gazeteciler, emniyet mensupları ve avukat katiplerinden oluşan takımlarla bir araya geldik. Amacımız, Adliye koridorlarında her gün onlarca kez karşılaşan insanların birbirleriyle kaynaşmalarını, dostluk ve kardeşlik duygularını da pekiştirmektir”dedi

Bu yıl 14.sü düzenlenen ve Kelebek Halı Sahada oynanan müsabakalara 24 takım iştirak ediyor. 6’şar takımlı 4 ayrı grupta oynanacak maçların ilk gününde takımlar ilginç isimleri ile sahada boy gösteriyor.

Yaklaşık 2.5 ay devam edecek turnuva maçları Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere yan yana iki ayrı sahada yapılıyor, karşılaşmalarda TFF ‘ye bağlı hakemler düdük çalıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.