Adana Atlı Spor? da Binicilik Şöleni

Adana Atlı Spor? da Binicilik Şöleni
TC. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası, Adana Valiliği Kupası, Adana Büyükşehir Belediyesi Kupası Engel Atlama Binicilik Yarışmaları 15 Haziran Cumartesi...



TC. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası, Adana Valiliği Kupası, Adana Büyükşehir Belediyesi Kupası Engel Atlama Binicilik Yarışmaları 15 Haziran Cumartesi günü Adana'da başlıyor.16 Haziran Pazar gününe kadar sürecek yarışları vatandaşlar ücretsiz olarak izleyebilecek.

Adana Atlı Spor Kulübü?nde yapılacak TC Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası kapsamında iki gün boyunca sekiz yarışma koşulacak.

Türkiye Bincilik Federasyonu ve Adana Atlı Spor Kulübü işbirliğinde 15-16 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek yarışların sorunsuz geçmesi için tüm hazırlıklar tamamlandı.

HEYECAN DORUKTA

Yarışlara sayılı günler kala konuyla ilgili açıklama yapan Adana Atlı Spor Kulübü Başkanı Namık Kemal Güngören, Kent Merkezinde bulunan 186 dönümlük arazide kurulu olan tesiste ata sporunun en iyi şekilde yaşatılması için tüm katkıları sağlayacaklarını belirtti.

Kulübe ait 12 atın yanı sıra kulüp üyelerinin de 26?ya yakın atı bulunduğuna dikkat çeken Güngören; TC. Gençlik ve Spor Bakanlığı kupası, Adana Valilik Kupası, Büyükşehir Belediyesi Kupası?na ev sahipliği yapmaktan büyük onur duyduklarını, ayrıca, yapılan tüm etkinliklerin ücretsiz ve halka açık olduğunu hatırlatarak, " Tüm Adanalıları güzel bir hafta sonu geçirmeye davet ediyoruz" ifadesini kullandı.

Adana Atlı Spor Kulübü?nde 74 atın 2 gün mücadele edeceği yarışmaların son gününde de biniciler TC. Gençlik ve Spor Bakanlığı kupası için yarışacaklar.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.