?Acıların bitmesi için Peygamber efendimizi iyi anlamamız gerekiyor"

?Acıların bitmesi için Peygamber efendimizi iyi anlamamız gerekiyor"
Kutlu Doğum Gülü DağıtıldıÇukurova İlçe Müftüsü  Abdullah DEMİR ve Personeli, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle vatandaşlara gül dağıttı.Çukurova...



Kutlu Doğum Gülü Dağıtıldı

Çukurova İlçe Müftüsü  Abdullah DEMİR ve Personeli, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle vatandaşlara gül dağıttı.

Çukurova  ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası programı kapsamında kamu kurum ve kuruluşları, Televizyonlar ve Esnafları ziyaret eden Müftü Abdullah DEMİR, başta Kaymakam Abdulhamit ERGUVAN olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarına, televizyonlara ve esnafa gül dağıttı.



Ziyaret programlarının başladığını belirten Abdullah DEMİR, "Müftülük olarak, tüm kamu kurum ve kuruluşlar olmak üzere tüm esnafımızı ve televizyonlarımızı geziyoruz, gül takdim ediyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığımız, Diyanet Vakfı ile 1989 yılından beri bu haftayı Kutlu Doğum Haftası olarak kutluyor. İnsanlık Peygamber Efendimiz'in (s.a.v.) getirdiği mesajlara her zamankinden daha fazla muhtaçtır. Onun için Kutlu Doğum Haftasını çok iyi değerlendirmek gerekiyor. Bizler O'nun ruhunu şad etmek istiyoruz. Cenab-ı Hakk'tan insanlığın çekmiş olduğu acıların dinmesi için kutlu doğumların devam etmesini niyaz ediyoruz. Acıların bitmesi için Peygamber efendimizi iyi anlamamız gerekiyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.