ABD'de Erdoğan'a Büyük Ayıp

ABD'de Erdoğan'a Büyük Ayıp
Erdoğan'ın posterine ABD'de de İsrail'e destek için 'terörist' muamelesi yapıldı.Amerikada Radikal İslama ve Şeriyata karşı mücadele veren AFDI ? American...



Erdoğan'ın posterine ABD'de de İsrail'e destek için 'terörist' muamelesi yapıldı.

Amerikada Radikal İslama ve Şeriyata karşı mücadele veren AFDI ? American Freedom Defense İnitiative, son kampanyasında Erdoğan'ın da posterlerini kullanmaya karar verdi.Atlas Shrugs'un haberine göre posterler İsrail'e destek amacıyla bir çok yere asılacak

AFDI bu kararı "Medeniyetler İttifakı" konferansında Erdoğanın Siyonizmi insanlığa karşı suç olarak gösteren konuşması üzerine aldı. Örgüt geçen sene ABD de birçok şehirde otobüs ve metrolarda Cihada karşı İsraili destekleyen posterlerle gündeme gelmişti.

Bu sene başlattığı kampanyada, birçok kişinin resimleri ve sözlerinin yanı sıra "Onun Cihadı bu. Ya sizinki?" sözleri yer alıyor. Diğer posterlerde Usame bin Ladin, birkaç sene önce ABD de bir askeri üste 13 askeri öldüren Nidal Hasan, Hamas MTV den birkaç cümle var.

Erdoğan'ın posterinde de, Başbakanın yazdığı "kubbelerimiz miğfer, minarelerimiz süngü, müminlerimiz asker" şiirinden sonra, "Onun cihadı bu, ya sizinki?" cümlesi yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.