''76 milyon da onlara Osmanlı tokadını çakar''

''76 milyon da onlara Osmanlı tokadını çakar''
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım,"Türkiye Cumhuriyeti'ni tanımayanı, Türkiye Cumhuriyeti de tanımaz. 76 milyon da onlara Osmanlı...



Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım,"Türkiye Cumhuriyeti'ni tanımayanı, Türkiye Cumhuriyeti de tanımaz. 76 milyon da onlara Osmanlı tokadını çakar" dedi.

Basın Enformasyon Genel Müdürlüğü Sarıkamış Toprak Otelde 24'üncü 'Yerel ve Bölgesel Medya Buluşması konulu bir toplantı düzenledi. Toplantıya Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Azerbaycan Ulaştırma Bakanı Ziya Mamadov, Gürcistan Ekonomi ve Kalkınma Bakanı George Kvırıkkashvılı ve medya temsilcileri katıldı. Toplantıda konuşan Bakan Yıldırım,?Özgürlüklere sonuna kadar evet, internetin kullanılmasına sonuna kadar evet ama suç işlenmesine, kaos, kargaşa, şiddetin aracı olarak kullanılmasına asla ve asla geçiş yok. Bunu istemek de bir hukuk devleti olarak bizim en tabi görevimizdir. Onun için milyonlarca kullanıcıyı yanlarında hisseder gibi davranarak, bize afra, tafra yapmasınlar. Bu millet yeri geldiğinde değerlerine sahip çıkmasını bilir. Türkiye Cumhuriyeti'ni tanımayanı, Türkiye Cumhuriyeti de tanımaz. 76 milyon da onlara Osmanlı tokadını çakar. Bu iş bu kadar basit. Kimse bu ülkenin itibarıyla, gururuyla, onuruyla oynayamaz. Kurtuluş savaşında da bunu yaptılar ama derslerini aldılar?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.