"7 Altın, 8 Gümüş ve 5 Bronz Toplam 20 Madalya İle İlimizde..'

"7 Altın, 8 Gümüş ve 5 Bronz Toplam 20 Madalya İle İlimizde..'
Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Ataşbak,Engelli Sporcuları ve Eruçar’ı Kabul Etti-Ataşbak : "7 Altın, 8 Gümüş ve 5 Bronz Toplam 20 Madalya İle İlimize Dönmelerinden Dolayı Mutluyum"

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak  , Atlas Engelliler Spor Kulübü yöneticisi  Zehra Eruçar ve müsabakalarda derece yapan  sporcuları ve antrenörleri  kabul etti.

Ataşbak, geçtiğimiz haftalarda Mersinde gerçekleştirilen  Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonasına 8 sporcu ile katılarak değişik kategorilerde  7 Altın, 8 Gümüş ve 5 bronz toplam 20 madalya ile ilimize dönmelerinden dolayı  mutlu olduğunu belirtti..

Engellilerin toplumun bir parçası olduğunu söyleyen Ataşbak, konuşmasını şöyle sürdürdü:   

“Her sporcunun yapacağı, kendisine uygun bir spor dalı var. Spor yapanlar sorunlarını unutur. Çevresiyle iyi iletişim kurar. Sabırlı olmayı öğrenir. Özgüven kazanır. Yeni arkadaş ve dostlar edinir. Paylaşma, galibiyet ve yenilgiyi öğrenir. Bu nedenle ailelerin çocuklarını eve kapatmak yerine spor alanlarına getirmelerini bekliyoruz.  Spor yapmak isteyen tüm engelliler bizlere başvursun. Tüm hedefimiz, engelli bireylerin toplumla entegre olarak sporla tanışmalarını sağlamaktır.”

-Eruçar: “Ataşbak’ın Desteklerinden Dolayı Teşekkür Ederim”-

Atlas Engelliler Spor Kulübü Başkanı Zehra Eruçar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’nin desteğiyle engelli bireylere spor yaptırdıklarını belirterek teşekkür etti.

Kulübü yaşama geçireli henüz 4 yıl olmasına rağmen başta yüzme olmak üzere, satranç, halter, badminton, bocce, masa tenisi ve yelken branşlarında spor yaptıklarını ifade eden Eruçar, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak tarafından Çukurova Yüzme Havuzunu tahsis etmesi sonucunda planlı ve programlı bir şekilde yaptığımız antrenmanlarımızın meyvesini aldık. Bedensel engelli sporculara sevgi ve şefkat ile yaklaşıldığında verim daha çabuk alınabiliyor. Sporcularımızla aynı şekilde çalışmaya devam ederek ülkemize ve ilimize  en iyi dereceler kazandırmak istiyoruz. Sporcularımızdan Volkan Öznergiz 50 Mt Sırt ve 50 Mt Serbest de IPC A barajını geçerek.Yurt dışında Ülkemiz tanıtma fırsatını yakalamıştır.Bu başarı Adana'mızın gururu olmuştur."

Ziyarette Antrenörü Ahmet Eruçar ve yardımcı antrenör Şaziye Alpagu sporculardan Batuhan Eruçar,Volkan Öznergiz ,Hüseyin Okyay, Vasfi Saygılı, Ahmet Emre Özen, Göktuğ Özçatal ,Yusuf Algın ve Dursun Ali Polat katıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.