5 Ocak kurtuluş atıcılık müsabakaları?

5 Ocak kurtuluş atıcılık müsabakaları?
Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü dolayısıyla düzenlen atıcılık müsabakalarında dereceye giren sporculara ödülleri törenle...


Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü dolayısıyla düzenlen atıcılık müsabakalarında dereceye giren sporculara ödülleri törenle verildi.

Adana Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Avcılık ve Atıcılık Federasyonu İl Temsilciliği tarafından düzenlenen atış müsabakalarına Türkiye genelinden 50 sporcu katıldı.

Sarıçam Mustafalar Köyü'nde bulunan atış poligonunda yapılan ödül törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Avcılık ve Atıcılık Federasyonu İl Temsilcisi Ali Kocabey ile Sarıçam Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Avcı?da katıldı. Dereceye giren sporcuların ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile Başkan Ahmet Zenbilci takdim etti.

Törende konuşan Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Türkiye?nin farklı illerinden gelerek Sarıçam?da yarışmalarından dolayı sporcuları kutladı. Başkan Zenbilci, dereceye giren sporculara günün anlam ve önemini hatırlatarak, ?Ülkemiz ve Adanamızın kurtuluşunun anlamını en iyi bilen spor dalını sizler yapıyorsunuz. Avcılık ve atıcılık önemli bir spordur. Bugün burada sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum? dedi.

Trap yarışlarında büyük erkekler kategorisinde Adana bölgesinden Hakan Yüzbaş birinci, Konya bölgesinden Nedim Tahralı ikinci ve Kahramanmaraş bölgesinden Sadi Betli üçüncü oldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.